За съжаление, има решения на Конституционния съд, които са изцяло

...
За съжаление, има решения на Конституционния съд, които са изцяло
Коментари Харесай

Румен Ненков: Има решения на Конституционния съд, които са политически

" За страдание, има решения на Конституционния съд, които са напълно политически. " Това сподели някогашният парламентарен арбитър Румен Ненков.
" Православна Гърция преди дни ратифицира Истанбулската спогодба. Очевидно ние сме по-големи католици от папата. Защо Италия, Полша и Гърция я ратифицираха? Истината е, че времето ще работи в интерес на тези, които подписаха с изключително мнение. " добави още Ненков.
" Едни потеглиха да печелят политически дивиденти, биейки се в гърдите със своята неустрашимост, не зная какъв брой деца са отгледали, други се причислиха, трети се тормозиха да не се разбие обединението и се получи едно политическо единение. Резултатът е едно недоносче, като правосъден акт ", сподели още той по отношение на утвърждението на Истанбулската спогодба.
" Същото беше и по делото " Пеевски”. Нямам никакво неприятно отношение към него, нито му познавам бизнеса. Знам единствено едно – депутат, който и за един момент изпадне в несъответственост и тази несъответственост не е министър, не може повече да се върне в Народното събрание. Това написа в българската Конституция ", безапелационен беше Румен Ненков.
" Не разбирам по какъв начин ще се смени тази система - това е политическата уместност - хората да бъдат лъгани заблуждавани и да не им се споделя настояванията ", изясни още някогашният парламентарен арбитър.
" Никога не съм бил политически подвластен ", акцентира той.
" Искаха да ме изкарат около специалността на огромния ми наследник, който е народен представител от ГЕРБ”, сподели Румен Ненков и посочи, че е табу двамата да приказват за политика. „ Никога момчето не е казвало: " Абе, тате, виж това дело ", акцентира той.
" Майка му работеше в общината, когато кмет беше Бойко Борисов и той тогава в действителност го е харесал. Предполагам, че това е било ", добави Румен Ненков.
" Има доста решения, в които съм дал своя вот срещу законодателни актове на ГЕРБ ", добави някогашният парламентарен арбитър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР