За съжаление Газпром не е надежден доставчик на газ за

...
За съжаление Газпром не е надежден доставчик на газ за
Коментари Харесай

Томислав Дончев, ГЕРБ: „Газпром” не е надежден доставчик за България

За страдание „ Газпром ” не е благонадежден снабдител на газ за България, това съобщи в “Лице в лице ” по bTV Томислав Дончев от ГЕРБ. Той разяснява, че в случай че неговата партия беше на власт, щеше да реши газовия проблем след съвещания с Гърция и Турция и с транспарантна процедура за установяване на снабдители.

Дончев разяснява, че ГЕРБ за разлика от другите политически сили не счита да прави „ обединения на омразата ”. По тази причина той не уточни кои могат да са възможни сътрудници за ръководство на партията на Бойко Борисов. Все отново някогашният вицепремиер сподели какво е отношението към множеството партии в ГЕРБ.

Според него, в случай че Политическа партия трансформират отношението си и неспособността си да ръководят, могат да бъдат евентуален сътрудник. За Демократична България Дончев разяснява, че са понесли прекалено много нападки от тях, другояче са близки като хрумвания. Конгресът на ГЕРБ е забранил партията да се коалира с Българска социалистическа партия, гласоподавателите ѝ няма да одобряват и ръководство благодарение на Движение за права и свободи, съобщи Томислав Дончев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР