За съжаление фразата скъсахме в наше време звучи доста често.

...
За съжаление фразата скъсахме в наше време звучи доста често.
Коментари Харесай

Как да разберете, че той няма чувства към вас според зодията

За страдание фразата " скъсахме " в наше време звучи много постоянно. И в последна сметка доста проблеми могат да бъдат избегнати, в случай че авансово знаете по какъв начин се държат зодиакалните знаци, когато възприятията към този момент не съществуват.

Овен

Представителите на Овен са прекомерно праволинейни и почтени. Те постоянно споделят в очите това, което мислят и го вършат на момента. Същото се отнася и за взаимоотношенията.
Ако се интересувате от тази зодия, тя почтено ще ви каже дали има интерес да е с вас. Ако Овенът не желае да бъдете дружно, даже няма да си губи времето да приказва. Той се влюбва до уши, само че в случай че пламъкът е загаснал, ще бъде правилен на традициите си: непосредствено ще ви каже, че възприятията към този момент не съществуват и цялата му осанка ще го показва.

Телец

Влюбеният мъж Телец ще направи всичко, с цел да ви завоюва! Ще ви подарява дарове, букети с цветя, ще споделя свежи вицове, с цел да ви разсмее. В случай че внезапно изненадите станат по-малко, е време да се замислите. Или е решил, че към този момент сте негово владеене и може да си вземе отмора, или пламенността му е охладняла. Да разберете какво тъкмо е в сърцето на Телеца, е задоволително да се вгледате в очите му. Ако те към момента горят, няма причина да се притеснявате, в противоположен случай си коства да имате едно мислено.

Близнаци

Те са известни с отличната си просветеност и вътрешен глас. Обкръжението на Близнаците постоянно е цялостно с другари, познати, приятели. Хората са привлечени от тях като източник на ентусиазъм и сила, само че приоритет на този знак постоянно е обичаният човек. Свободното време той се старае да прекарва с половинката си, със фамилията. Ако обичаният ви човек е почнал да закъснява на работа и да изчезва през почивните дни, значи нещо се е объркало. В случай че Близнаците са почнали да ви обръщат по-малко внимание и към този момент не се обаждат, уви, възприятията им са охладнели.

 разлъка

Рак

Този знак е брилянтен в пазенето на секрети. Приятелите, роднините и сътрудниците се възползват от това: те драговолно споделят с Рака откровения и сърдечни прекарвания. Но това прелестно качество има и противоположна страна: в случай че Ракът е изгубил интерес към вас, той в никакъв случай няма да ви каже за това. Почти невероятно е да се изтръгне истината от този зодиакален знак! Тук е значимо да употребявате интуицията си и да обръщате внимание на държанието им. Ако Ракът е спрял да се смее на шегите ви и да протяга ръка към романтиката, има възможност към този момент да не се интересува от вас.

Лъв

Гордият Лъв обича да е център на внимание и е изпълнен със самочувствие. По време на ухажването той подарява на половинката си дарове. И не просто дарове, а такива, че другите да се пръскат от злоба, а родителите още дълго се чудят. В интервала на разлъка Лъвът няма да приключи внезапно връзката, даже ще продължи да прави дарове, единствено че по-малко значими от преди. И по този начин, по какъв начин да разберете дали възприятията са останали или са си отишли? Най-вероятно самият Лъв ще ви каже за това! Или ще проведете диалог на четири очи, или ще извършите едвам осезаем намек от него.

Дева

Девите мъчно признават, че не изпитват остарели усеща. Първоначално ще им отнеме доста време, с цел да обмислят обстановката. Задълбочават се върху дребните неща.
С доста по-голяма възможност Девата ще свърже въображението и ще стартира да измисля невероятни оправдания, с цел да анулира или реалокира срещата. В последна сметка на вас ще ви омръзне да слушате безкрайните трикове и оправдания и връзката просто ще се разпадне от самосебе си. 

 разлъка

Везни

Името на зодиакалния знак приказва единствено за себе си. Везните обичат хората, само че не обичат тълпата, харесват общуването, само че не постоянно се стремят към него. Везните са изтъкани от несъгласия. Така е и във взаимоотношенията: Те ще претеглят всичко и ще се питат дали възприятията в действителност са охладнели.
А може би, в противен случай, ще извърнат още по-голямо внимание, с цел да скрият личните си подозрения. Основното тук е да се вслушате в интуицията си или да се опитате да убедите колегата си, че бърка и всичко може да се върне.

Скорпион

Да забележите мъж Скорпион в любовта няма да е мъчно. Той е любезен, вежлив и грижлив. Това ще продължи, до момента в който е влюбен и има вяра, че вие сте неговата единствена и неповторима. Щом обстановката се промени, ще се промени и неговото отношение.

Какво е значимо да имате поради? Представителите на тези зодиакални знаци не обичат да признават минусите и грешките си. Скорпионът постоянно има остроумен проект в ресурс, тъй че раздялата ще бъде по ваша виновност, а не по негова. Бъдете подготвени и за този поврат.

Стрелец

Този огнен знак обича дейния метод на живот и новите прекарвания! Като втора половинка Стрелците също избират хора, които са въодушевени и буйни. След като възприятията се изчерпят, Стрелецът ще бъде почтен за случилото се.

Той няма да си държи езика зад зъбите и да се пробва да скрие прекарванията си. И това не значи, че желае да нарани някого, просто такава е природата му.

 разлъка

Козирог

Козирозите принадлежат към земната буря и стоят крепко стъпили на тази земя. Те мъчно се объркват и несъмнено имат проект за деяние. В живота представителите на този знак са сдържани, замислени и спокойни, а в интервала на влюбване са склонни да прекарват цялото време дружно с избраника си.
Щом това предпочитание изчезне, това значи, че и възприятията на Козирога са изчезнали. Той ще посвети повече време на работата, по-малко на вас. При разлъка той ще избра да беседва персонално и да изясни обстановката.

Водолей

Представителите на този знак постоянно са в търсене на нови прекарвания. Те обичат романтиката и демонстрират възприятията си с безкрайна деликатност. Въпреки това, в случай че Водолеят е решил да бъде единствено другар с вас, е безсмислено да очаквате освен това, той в никакъв случай няма да премине границата.

Но в случай че е влюбен, тогава сантиментални срещи и изненади ще получите в обилие. В случай че вълната от нечувана романтика свърши, тогава и възприятията му са охладнели.

Риби

Подобно на всички представители на водните знаци, на Рибите ще им бъде доста мъчно да ви кажат за загубата на интерес и избледнелите усеща. С надалеч по-голямо наслаждение те ще измислят най-различни оправдания, единствено и единствено да не кажат истината.

Факт е, че те се усещат доста отговорни и просто не могат да го преодолеят!

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР