За съжаление беше очаквано да не бъдем приети в Шенген.

...
За съжаление беше очаквано да не бъдем приети в Шенген.
Коментари Харесай

Христо Гаджев: Без правителство няма Шенген

" За страдание беше предстоящо да не бъдем признати в Шенген. Надявах се да имаме по-добър резултат. Едно от нещата, които холандците повдигат като проблем, е неналичието на постоянно държавно управление ". Това съобщи Христо Гаджев от ГЕРБ в " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Австрия има 100 хиляди нергистрирани мигранти, които са пристигнали от началото на годината. Австрия не граничи с България, затова не са влезнали от България. Но те настояват, че 40% от тях са пристигнали от тук. Тогава въпросът е към нашите управляващи, които очевидно са излъгали, че се оправят с мигрантския напън. Аргументът на Нидерландия е неплатежоспособен, защото от последните години има доста по-сериозна инспекция по отношение на върховенството на правото. "

По отношение на съставянето на постоянно държавно управление Гаджев съобщи, че проф. Габровски има независимост да състави какъвто кабинет реши.

" Качествата на професор Габровски не се слагат под въпрос. Надявам се останалите парламентарни групи да отговорят и да стартираме да мислим. Сега е моментът да приказваме за бъдещето, а не да продължаваме да се замеряме с предизборни слогани. ГЕРБ не желае нови избори, а желаеме постоянно държавно управление. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР