За съжаление, агресията не е само в гетата, агресията е

...
За съжаление, агресията не е само в гетата, агресията е
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Агресията е в цялото ни общество

За страдание, експанзията не е единствено в гетата, експанзията е в цялото ни общество, сподели вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова по Българска национална телевизия.

"Държавата би трябвало да влезе в гетата и всяко дете да бъде вкарано в учебно заведение ", уточни още тя. Заместникът на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила разяснява изявлението на вицепремиера Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила за създававето на полицейско ръководство във всяка ромска махала и съгласно нея това е мъчно осъществимо.

"Проблемът в Асеновград е проблем на националната сигурност. Решението на този проблем не е по силите на нито едно държавно управление, на нито един министър председател. Това е проблем на цялото общество. Ако страната застане с цялата си власт и има единна поредност от ограничения, тогава елементарният жител ще почуства, че страната е зад него ", сподели тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР