За руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
За руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

В Русия мислят как Путин да сдаде властта?

За съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През става все по-трудно да извършва своите функционалности, това са написали експерти от украинското разузнаване.

В просторен документ на службата се е посочвало, че президентът през последно време е имал съществени здравословни проблеми. Заради това в Кремъл е почнало разискване по какъв начин актуалният президент да се отдръпна от властта и да съобщи пълномощията си, или част от тях, на собствен правоприемник на поста.

Според отчета разглеждали са се няколко разновидността. "Един от тях е бил Путин да се пенсионира и да получи купата водач на нацията. Това не значи, че той няма продължи да въздейства върху вътрешната и външната политика на страната ", са написали още от институцията в Киев.

Друг вид, дискутиран в Москва, е бил завръщане на по този начин наречения тандем. "Путин бе министър председател на страната от 2008 до 2013 година, а държавен глава официално бе Дмитрий Медведев. Последният бе министър-председател до 15 януари 2020 година, а по-късно назначен за заместник-председател на Съвета за национална сигурност (колективен орган, зависещ директно на Кремъл) ", напомнят анализаторите. "В документа обаче не се е посочвало дали Медведев още веднъж би могъл да стане собственик на Кремъл, или новият съветски президент би бил някой от другите най-близки хора на Путин ", означи московската редакция на нюзру, която е разгласило елементи от документа.

"Какъвто и вид да бъде определен, в средносрочен проект не би трябвало да се чакат радикални промени във връзка с съветската външна политика ", е пишело още в отчета.

"Москва ще продължи да се бори за основаването на сходство на Съветския съюз и поради това тя ще продължи да оказва напън върху Киев ", са показали специалистите.

Според документа Кремъл е нямал желанието да спре да оказва финансова, филантропична, военна и политическа помощ на проруските сепаратисти в Източна Украйна. "Русия ще продължи да поставя старания за дезинформация във връзка с Украйна измежду избрани среди в Европейския съюз и Съединени американски щати ", е пишело още в отчета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР