За Рождество семейството ми ще бъде с още едно –

...
За Рождество семейството ми ще бъде с още едно –
Коментари Харесай

Мицотакис: С президента ще сме сред първите ваксинирани

За Рождество фамилията ми ще бъде с още едно – най-много 9 индивида. Това са разпоредбите и би трябвало да ги съблюдаваме, на първо място, с цел да защитим хората, които обичаме, съобщи министър председателят на Гърция в изявление за телевизия „ Алфа “.
Той повтори, че дружно с президента ще бъдат измежду първите, които ще се имунизират против ковид. Премиерът акцентира, че поканата до водачите на политическите партии да се причислят към тях остава отворена.
По негови оценки, имунизацията ще дойде в Гърция още в първите дни на 2021 година. Веднага, откакто Европейската организация по медикаментите утвърди, ще стартира дистрибуцията и се чака да бъде доставена в Гърция в период от 48 часа по-късно.
За да подчертае значимостта и сигурността от имунизациите, министър председателят показа персоналната си история. Неговата майка се е заразила с полиомиелит през 1944 година, била изцяло парализирана и почнала още веднъж да върви едвам след направена в Съединени американски щати интервенция.
„ Днес полиомиелитът не съществува, защото сме имунизирани. По същата причина не съществуват и други рискови заболявания, които изчезнаха от здравната карта, точно тъй като имунизациите работят. Сигурен съм, че същото ще се случи и с имунизацията против “, посочи Мицотакис.
 Къде тъкмо е резултатът от ограниченията? Къде тъкмо е резултатът от ограниченията?
" 6260 проби 2674 нови случаи 44.1% позитивни 213 нови умряли Къде тъкмо е резултатът от ограниченията за който приказват политиците? Спад...
По отношение на стъпките на държавното управление за облекчение на ограничаващите ограничения, примиерът акцентира, че е от особена значимост да не се срине здравната система. Той прикани жителите да съблюдават ограниченията, изключително по време на коледните и новогодишните празници, с цел да се избегне трета вълна на ковид.
Проверка на контактите на позитивните случаи посочила, че нощният живот в Гърция е източник на разпространяването на болестта, по тази причина не изключи вероятността нощните клубове да останат затворени и до Великден.
Мицотакис акцентира, че няма данни туризмът да е обвързван с втората вълна на пандемията, само че през лятото е трябвало да бъдат взети по-строги ограничения, а не да се разчита, че „ всичко ще отмине “. Именно по тази причина втората вълна е заварила управляващите в Гърция неподготвени.
Във връзка с оповестена фотография, на която се вижда той с още няколко души да карат велосипед в планината покрай Атина и която провокира неодобрение в Гърция, министър председателят призна, че е сбъркал, като се е снимал без маска, само че не приема за неправилно решението да излезе с колелото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР