За родни фолк звезди като Галена, Деси Слава и Азис

...
За родни фолк звезди като Галена, Деси Слава и Азис
Коментари Харесай

Илон Мъск свали 30 кг с лекарство за диабет, Опра Уинфри - 20

За родни фолк звезди като Галена, Деси Слава и Азис от дълго време се счита, че употребяват инжекции с лекарство против диабет, наречено " Оземпик ", с цел да поддържат своето тегло.

 

Тази процедура се популяризира наскоро и в Холивуд. В последните месеци се вижда възходящ брой известни персони, които злоупотребяват с това рисково лекарство, а самият топ-милиардерът Илон Мъск се похвалил пред своите чиновници, че е измършавял 30 кг посредством постоянно използване на тези инжекции, оповестява " Дейли Мирър ".

 

Илон Мъск и други елит персони, които ползват тази методика, се употребяват от предписанията за диабет на недобросъвестни лекари, с цел да смъкват няколко кг. Мъск даже я предлага на своите чиновници и твърди, че самичък е измършавял съществено, употребявайки инжекциите с. Виждайки папарашки фотоси на своето цялостно тяло по време на лятната си почивка в Гърция през предходната година, той се ужасява от външния си тип и взема решение да вземе фрапантни ограничения.

 

Опра Уинфри е друга звезда, която не крие, че употребява инжекции против възнаграждение за предписания. Тя е била в непрекъсната битка с килограмите от дълги години и твърди, че е опитвала всяка диета, съществуваща на планетата. В момента е в интервал на намаляване, който включва потреблението на известните инжекции.

 

Съществуват и не малко известни персони, които крият потреблението на лекарството за диабет. Например, Ким Кардашиян твърди, че е отслабнала 16 кг единствено за 10 дни преди " Мет Гала " в Ню Йорк, само с извършения. Въпреки това, съгласно " Дейли Мирър ", тези извършения са били съчетани с не малко инжекции с " Оземпик ".

 

" Оземпик " е лекарство, създадено от нидерландската фармацевтична компания " Ново Нордиск " и се предписва единствено по рецепта. В Европа и Съединени американски щати то е утвърдено за лекуване на диабет при възрастни. Препаратът подтиква производството на инсулин в организма и понижава чувството за апетит. Изследванията демонстрират, че пациентите губят приблизително 15% от тежестта си. В Съединени американски щати мнозина лекари го предписват за битка със затлъстяването, с цел да избегнат проблеми със законовите правила. Дозата за един месец в Съединени американски щати е доста по-скъпа в сравнение с в България, където лекарството изчезна от аптеките – 1000 $ против 400 лв. у нас. Най-честите странични резултати, които провокира медикамента са гадене и повръщане, запек и диария, а рядко се среща и панкреатит. Фармаколозите предизвестяват, че при неправилна приложимост могат да зародят още доста проблеми, в това число повишен риск от рак на щитовидната жлеза.

Инфо: Уикенд

Тагове: отслабване диета упражнения инжекции диабет препарат Илон Мъск Опра Уинфри Галена Деси Слава Азис Оземпик
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР