За резервация за кратка почивка на Лазурния бряг във Франция

...
За резервация за кратка почивка на Лазурния бряг във Франция
Коментари Харесай

Надявате се на евтино море заради COVID-19? Ето ги цените

За резервация за къса отмора на Лазурния бряг във Франция през лятото туорператорите оферират по-ниски цени спрямо предходната година, написа Монитор бг.

Офертите за ранните записвания за Слънчев бряг обаче, въпреки и с малко, са по-високи, сподели инспекция на в туристическите уеб сайтове.

През 2019 година мартенското предложение за 3 нощувки на база ол инклузив в Слънчев бряг е било 159 лева, за сезон 2020 година е 169 лева На други места родните хотелиери обаче са по-далновидни в днешната обстановка.

В Созопол пък цените падат с близо 20 лева

Ранна резервация за това лято в 3-звезден хотел на брега ще ни коства 65 лева на вечер. Нощувката е в двойна стая, закуската и вечерята също влизат в цената.

Освен нормалните услуги в цената са включени курортната такса и застраховка. Офертата е годна от 25 август. Тазгодишната цена пада с към 5 лева на човек.

Справка в интернет сподели, че 3 нощувки със закуски в региона на Лазурния бряг в края на юни ни излизат 730 лева на човек. В нея са включени двупосочни самолетни билети и туристическа обиколка на Ница и Кан.

През предходната година турът е бил еднодневен и е коствал 506 евро, или 984 лева, което демонстрира намаление за 2020-а на цената с 254 лева

Една от най-търсените дестинации за лятна отмора от българите е Турция. В Бодрум за сезон 2020 година 7 нощувки на база ол инклузив в четиризвезден хотел резервирани в този момент ще ни костват едвам 495 лева

В офертата са включени и безвъзмездни чадъри и шезлонги, ситуирани на частния плаж пред комплекса. Офертата е годна от 15 до 22 август.

Въпреки пандемията от ковид и упованията цените за почивки да паднат миналогодишната оферта за море на турския бряг се разграничава от тазгодишната единствено по дните за настаняване (10-17 август) - цената, услугите и дължината на престоя си остават непроменени.

В прилежаща Гърция пък отмора в 4-звезден хотел на полуостров Халкидики е на цена от 852 лева, демонстрира оферта в същата онлайн платформа. В нея влизат 7 нощувки със закуски и вечери.

В съпоставяне с тазгодишното предложение през 2019 година почивката в 4-звезден хотел с обезпечени закуски и вечери е била пакетна за 2 души и е коствала 1430 лева, или по 715 лева на човек, което е с близо 140 лева по-малко от желаната сума в този момент.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР