За развитието на Видин е нужно да се работи сърцато

За развитието на Видин е нужно да се работи сърцато ...

Кандидатът за кмет на община Видин от ГЕРБ Огнян Ценков подкрепи кандидатурата на Ирена Иванова за кмет на село Гомотарци.


За развитието на Видин е нужно да се работи сърцато и отговорно, да се работи за доброто настояще, но с мисъл за бъдещето. Да се работи с еднакво желание и енергичност за общинския център, но и за всяко населено място, дори и най-малкото.

Това каза пред жители на село Гомотарци кандидатът за кмет на Община Видин от ГЕРБ Огнян Ценков. Ценков и кандидатите за общински съветници Венци Пасков, Янита Каменова, Александър Русев, Стефан Ванчев, Калин Каменов и Марин Маринов подкрепиха кандидатурата на Ирена Иванова за кмет на село Гомотарци, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

„Ирена е силен и борбен човек и добър стопанин на село Гомотарци. Като кмет на Община Видин никога не съм делил кметовете по партиен принцип и съм имал еднакво отношение към всички. Но има значение, когато работиш с деен и енергичен човек, милеещ за своето село. Такава е Ирена Иванова и аз съм убеден, че тя ще получи вашето доверие за нов кметски мандат”, каза кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков. Ценков представи листата с кандидати за общински съветници на партията, като подчерта, че е нужен силен и компетентен Общински съвет, който да работи за развитието на общината.

„За мандат 2015-2019 г. бях независим кандидат. През изминалите 4 години имах подкрепата на кмета на Община Видин Огнян Ценков и на общинските съветници от ГЕРБ. Те бяха тези, които защитаваха не моите интереси, а интересите на Гомотарци. Близо 100 хил. лв. влязоха в нашето село - за баластриране и асфалтиране на улици, за ремонт на кметството, за ремонт на покрива на пенсионерския клуб. Всяка година изпълнявахме проекти по програма „Местни инициативи”, защитихме и проект по ПУДООС. Почувствах какво означава да имаш подкрепата на силни и отговорни хора от силна и отговорна партия. Затова за мен е чест да застана рамо до рамо с Огнян Ценков като част от отбора на ГЕРБ”, заяви Ирена Иванова, кандидат за кмет на село Гомотарци от ПП ГЕРБ.

Източник: novini.bg