За развитието на Видин е нужно да се работи сърцато

...
За развитието на Видин е нужно да се работи сърцато
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Видин от ГЕРБ Огнян Ценков подкрепи кандидатурата на Ирена Иванова за кмет на село Гомотарци

За развиването на Видин е нужно да се работи сърцато и отговорно, да се работи за положителното настояще, само че с мисъл за бъдещето. Да се работи с еднообразно предпочитание и активност за общинския център, само че и за всяко обитаемо място, даже и най-малкото.

Това сподели пред поданици на село Гомотарци претендентът за кмет на Община Видин от ГЕРБ Огнян Ценков. Ценков и претендентите за общински съветници Венци Пасков, Янита Каменова, Александър Русев, Стефан Ванчев, Калин Каменов и Марин Маринов поддържаха кандидатурата на Ирена Иванова за кмет на село Гомотарци, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Ирена е мощен и борбен човек и добър собственик на село Гомотарци. Като кмет на Община Видин в никакъв случай не съм делил кметовете по партиен принцип и съм имал еднообразно отношение към всички. Но има значение, когато работиш с деятелен и деятелен човек, милеещ за своето село. Такава е Ирена Иванова и аз съм уверен, че тя ще получи вашето доверие за нов кметски мандат”, сподели претендентът за кмет на Община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков. Ценков показа листата с претенденти за общински съветници на партията, като акцентира, че е необходим мощен и способен Общински съвет, който да работи за развиването на общината.

„ За мандат 2015-2019 година бях самостоятелен претендент. През миналите 4 години имах поддръжката на кмета на Община Видин Огнян Ценков и на общинските съветници от ГЕРБ. Те бяха тези, които защитаваха не моите ползи, а ползите на Гомотарци. Близо 100 хиляди лева влязоха в нашето село - за баластриране и асфалтиране на улици, за ремонт на кметството, за ремонт на покрива на пенсионерския клуб. Всяка година изпълнявахме планове по стратегия „ Местни инициативи”, защитихме и план по ПУДООС. Почувствах какво значи да имаш поддръжката на мощни и виновни хора от мощна и виновна партия. Затова за мен е чест да застана един до друг с Огнян Ценков като част от тима на ГЕРБ”, съобщи Ирена Иванова, претендент за кмет на село Гомотарци от Политическа партия ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР