За разширението на бул. Цар Освободител“ се говори от години,

...
За разширението на бул. Цар Освободител“ се говори от години,
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 17 април

За разширението на бул. „ Цар Освободител “ се приказва от години, само че едвам в този момент можем да се срещнем с детайлности за плана и да забележим образно какво се планува. Повече за начинанието, за което занапред ще се търсят средства, ще бъдат показани на публично разискване на 24 април от 17.00 часа в общинската зала „ Пленарна “

„ Грийнпийс “ - България кани варненци на безвъзмездна прожекция на кино лентата How to change the world („ Как да променим света “).

Щитовидната жлеза е дребен орган във формата на пеперуда, чията работа може да окаже мощно влияние върху нашето държание: от смяна в гласа, до възприятие на отмалялост, закъснение на мисловната активност и напълняване. Диагностиката и лекуването на тези положения са във фокуса на доктор Ася Райкова, ендокринолог и един от най-новите лекари в Аджибадем Сити Клиник Варна.

Общинските съветници от групата на „ Възраждане “ в Общинския съвет във Варна приканва кмета на морския град да разгласи Велики Четвъртък /02.05/ за неучебен ден за варненските възпитаници. В предлагането се показва, че тази година 02.05. се пада сред няколко почивни дни и се открива опция да бъде маркиран пълноценно.

Общо 140 възпитателни каузи против деца за общественоопасни действия са формирани във Варна през миналата 2023 година. В тях са обхванати 144 деца, от който 32 са малолетни на възраст сред 8 и 13 години. Това демонстрира годишният преглед на следените трендове, свързани с детските противообществени прояви и правонарушения, направен от общинската дирекция „ Превенции ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР