За разработчиците на видеоигри Е3 събитието представлява огромна възможност да

...
За разработчиците на видеоигри Е3 събитието представлява огромна възможност да
Коментари Харесай

Най-очакваните игри, които не се появиха на Е3

За разработчиците на видеоигри Е3 събитието съставлява голяма опция да показват своите артикули. На една от най-големите демонстрации в гейминг промишлеността всяка компания желае да разкрие своето заглавие пред необятния пазар в Лос Анджелис (и света). Някои разработчици обаче се въздържат от появяване на Е3, пазейки своите секрети за други, по-удобни за тях дати. На тазгодишното събитие Sony не участва, дружно с всички притежавани от компанията студия. Но игрите на Sony не са единствените, които липсваха на сцената . Тук сме събрали най-горещите заглавия досега, които не дебютираха на Е3 2019.
Death Stranding


Значителното неявяване на Sony означаваше, че творението на Хидео Коджима Death Stranding също нямаше да се появи на Е3. Създателят на играта обаче независимо показа извънредни елементи към нея, отбелязвайки окончателната дата на издаване – 8-ми ноември 2019-та година.
The Last of Us Part 2


На миналогодишното Е3 имахме опцията да забележим фрагменти от идната брутална глава от историята на Ели в The Last of Us 2… и това беше. По сходство на Death Stranding, въздържанието на Sony докара и до отсъствието на Naughty Dog тази година.
Nioh 2


Подобно на The Last of Us, Nioh 2 развълнува почитателите извънредно доста на Е3 предходната година. И, още веднъж сходно на The Last of Us, неналичието на Sony означаваше и липса на презентация на играта. Ако се вълнувате към идната нинджа история жанр Dark Souls, ще почакате повече.
Ghost of Tsushima


Разработчикът Sucker Punch шокира почитателите с разкритието на самурайското заглавие Death of Tsushima предходната година. Това, което знаем за историческата сага, е, че ще засегне времето през първото настъпление на монголците в Япония и залезът на самураите (останали на остров Цушима). Защо играта не участва на Е3? Отново Sony…
The Elder Scrolls VI и Starfield


Поредицата The Elder Scrolls на Bethesda се отличава с голяма навалица от почитатели по целия свят, вдъхновявайки спинофи като Switch Blades. Главният сюжет обаче не е продължаван от цели осем години и почитателите бяха затаили мирис след първия тийзър на продължението на Е3 2018. От друга страна Starfield също събра внимание като изцяло нова игра от Bethesda за последните 25 години живот на компанията. От нея се очакваше да сложи началото на идващия международен франчайз. Още през март обаче Тод Хауърд от Bethesda показа някои обезкуражаващи вести. Първо, TESVI няма да излиза скоро, най-малко до момента в който не бъде издадена преди този момент Starfield. Второ, и двете игри няма да бъдат дискутирани въобще на тазгодишното шоу. Вместо това маркетингът ще бъде ориентиран върху заглавията Doom Eternal, Wolfenstein: Youngblood и други. Така че неналичието на тези две видеоигри не беше непредвидена.
Dragon Age: The Dread Wolf Rises


За първи път видяхме Dragon Age: The Dread Wolf Rises по време на Game Awards награждаването през 2018г. Заглавието обаче не беше упоменато на тазгодишното Е3. Причината е нареждане на цели – Electronic Arts реши да се концентрира върху Star Wars Jedi: Fallen Order като основна атракция, следвана от Apex Legends и The Sims 4. От друга позиция, компанията сякаш е пренебрегнала в известна степен епичните RPG-та, включително Dragon Age поредицата.
Metroid Prime 4


Metroid Prime 4 се появи за първи път на Е3 през 2017г. За жал обаче през януари тази година Nintendo показа, че планът е трансфериран в ръцете на ново студио и стартират изначало.
Beyond Good and Evil 2 и Skull & Bones


Тези две игри бяха едни от забавните оферти на Ubisoft, само че от цели две години не сме чували нищо за тях. Единствено знаем, че пиратската Skull & Bones би трябвало да излезе след март 2020, само че и това не е несъмнено.
Atomic Heart


Atomic Heart беше един от шоковете за гейминг промишлеността, употребен от Nvidia с цел да показва мощността на своите RTX видеокарти. Играта жанр BioShock в Съюз на съветските социалистически републики е дело на Mundfish и се чака да излезе по-късно тази година, тъй че евентуално студиото е сметнало, че не си коства да пилее повече детайлности по нея.

Феновете биха се зарадвали да чуят още информация към други известни заглавия като Need for Speed, Back 4 Blood, Diablo: Immortal или поредиците на ЕА Sports, само че те също отсъстваха. Това не значи, че Е3 2019 не се организира без никакви безредици. Както всяка година, на шоуто бяха разкрити доста нови игри, чакащи да се трансфорат в новите международни шлагери.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР