За разлика от тенденции като омбре и балеаж, кестенявата коса

...
За разлика от тенденции като омбре и балеаж, кестенявата коса
Коментари Харесай

Класиката, която косата ти трябва да опита: руси кичури и звездни идеи как да ги постигнеш

За разлика от трендове като омбре и балеаж, кестенявата коса с руси кичури е класика, която надали в миналото ще излезе от мода.

Причините? Отива на всеки кафяв колорит, относително елементарно е за поддръжка и наподобява отлично когато и да е на годината, отбелязва InStyle. Независимо дали основата ти е мрачен шоколад или златисто кестеняво, съществува рус звук, който може да придаде топлота и дълбочина на цвета ти .

Преди да дадеш късмет на кичури, добре е да обмислиш няколко неща като да вземем за пример метода ти на живот, какъв брой време можеш да отделиш за поддръжката им и каква грижа полагаш за косата си вкъщи, твърди стилистът Дилек Онур-Тейлър.

Ако търсиш напълно лека смяна, съгласно него е добре да се спреш на „ съвсем забележими, огряни от вътрешната страна руси кичури “ . По-драматичен скок може да включва смели, оформящи лицето руси сектори, които „ да подчертаят най-хубавите ти черти “ . Търсейки оптималния за теб вид, един умел стилист би анализирал косата ти, тона на кожата и цвета на очите, с цел да дефинира най-подходящия колорит и техника за кичури .

За по-реалистичен тип Тейлър предлага метода „ дребното е повече “, който употребяват и редица звезди. Убеди се сама в галерията - там може да откриеш идващото си ентусиазъм, което да покажеш на своя коафьор.
8 звездни метода да освежиш тъмната си коса със светли кичури 8 фотоси  8 звездни метода да освежиш тъмната си коса със светли кичури  8 звездни метода да освежиш тъмната си коса със светли кичури  8 звездни метода да освежиш тъмната си коса със светли кичури  8 звездни метода да освежиш тъмната си коса със светли кичури
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР