За разлика от предшественика си Виктор Стоянов, настоящият ерген -

...
За разлика от предшественика си Виктор Стоянов, настоящият ерген -
Коментари Харесай

Потрес: Две от участничките в "Ергенът" отвратиха Евгени Генчев с брутални кадри!

За разлика от предшественика си Виктор Стоянов, актуалният ерген - Евгени Генчев несъмнено демонстрира, а и потвърждава, че не си пада по мацки от вида силиконки, кифли или бръмчалки. Той с лека ръка сподели " вратата " на няколко от въпросните типажи като Мони Зенгинер, Габриела Бланко и чалгарката Крисия.

Именно последната и устатото Габи от Пловдив втрещиха всички, включително и самия Евгени, с брутални фрагменти, на които още малко и ще се... сещате се какво ще създадат.

Габриела Бланко е приела да се снима в клип на никому незнайната до неотдавна Крисия, в който клип взе участие и нашумелият преди време Емо Къртицата. Тримцата се вихрят без задръжки във видеото, а Крисия и Бланко си разменят нежни милувки... Абе, откъдето и да го погледнеш - долнопробност и евтиния, разясняват консуматори в нета.

" То е ясно, че Габито ще склони да се снима, тя за петте си минути популярност живее в този момент, а Крисия най-малко още пет части ще издумка, до момента в който някой продължава да си спомня за нея ", смеят се зевзеци.

Припомняме, че и двете мацки към този момент напуснаха формата, изритани от Евгени. Габи си го получи поради абсурда, който подвигна на Елена, а Крисия просто не беше типаж на пианиста. Коя ли ще ги последва в идния епизод?!

Тагове: Ергенът Виктор Стоянов Евгени Генчев Крисия Габриела Бланко Елена Мони Зенгинер
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР