За разлика от някои хора, кралица Летисия не разчита на

...
За разлика от някои хора, кралица Летисия не разчита на
Коментари Харесай

Кралица Летисия със семпла, но нежна визия - slava.bg

За разлика от някои хора, кралица Летисия не разчита на облеклото си, с цел да направи положително усещане на близките, тъй като тя е от тези дами, които могат да накарат всяка дреха да наподобява прелестно върху тях.

Нейната хубост и магнетизъм са идеалното допълнени към всяко облекло, което под тяхната мощ като че ли се преобразява. Въпреки това, брачната половинка на крал Фелипе VI нееднократно е демонстрирала безпогрешния си нюх за жанр и всяка нейна поява е освен впечатляваща, само че и бива запомнена за дълго време, предава Dir.bg

Вчера брюнетката участва на откриването на годишния панаир на изкуствата АRCO, провеждащ се във внушителния изложбен център "Ifema ", в Мадрид. По принцип за своите задължения някогашната журналистка избира елегантни линии, само че този път реши да заложи да по-мека и семпла визия.

За събитието тя се бе спряла на забавна сатенена рокля на френската марка "Maje ", която е измежду любимците на английските принцеси Беатрис и Юджийн. Червено-черният тоалет на Летисия, чийто десен бе на флорални претекстове, привличаше вниманието с ексцентричния си контур. Дъгите му ръкави създаваха илюзията, че са набрани, спускайки се на талази, а полата с дължина до глезените и дискретна странична цепка падаше свободно на гънки.

За да приключи цялостната си визия, тя бе поставила стилни черни обувки на висок ток "Manolo Blahnik ", струващи 232 английски лири, както и нежни обеци с камъни. За първи път от седмици насам Летисия бе решила да промени прическата си и косата ѝ падаше на лъскави къдрици върху раменете ѝ.

От своя страна нейният брачен партньор носеше светлосив костюм, който бе съчетал с бяла риза и синя вратовръзка, изпъстрена с голям брой разнородни детайли.

Панаирът на изкуствата ще гостува в центъра до 1-ви март. Той е мястото, на което се събират най-хубавите творби и е мотив за критиците да се срещнат и да обсъдят най-новите трендове.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР