За разлика от мъжете, жените не търсят само физическа любов.

...
За разлика от мъжете, жените не търсят само физическа любов.
Коментари Харесай

Ето какво очаква всяка жена от партньора си в леглото

За разлика от мъжете, дамите не търсят единствено физическа обич. Те желаят да почувстват, че някой се грижи за тях и ги обича. Ето какво чакат представителките на нежния пол от половинката си в леглото:

Иска похвали
Иска да чуе от колегата си, че той е признателен, че може да се разсънва до нея и че желае това да продължава до края на живота му.

Иска обятия
Тя желае да усеща тялото на половинката си, залепено за гърба си. Иска да се сближи с колегата си, без да си смъква облеклата.

Иска топлота
Тя желае да се скрие под одеялото и да зарови глава в косата на половинката си. На нея постоянно й е студено и желае индивидът до нея да я топли.

Иска закуска
Тя не чака, че мъжът до нея ще й прави закуска всеки ден, само че й се желае най-малко един път да я разсънят със закуска в леглото.

Иска целувки
Понякога се нуждае от целувка по челото, устните, рамото… Иска устните му да допрян всяка една част от тялото й.

Иска масаж
Тя желае сътрудникът й да й разтрие раменете, гърба, краката. Очаква от него да й помогне да се отпусне след натоварения със стрес ден.

Иска интимни разгоовори
Тя желае да приказва с половинката си за глупави или значими неща. Иска да опознае индивида до себе си по този начин, както към този момент е опознала тялото му.

Иска да го употребява като възглавница
Тя желае да постави главата си на гърдите му и да преплете пръстите на ръката си с неговите.

Иска да гледа телевизия
Тя желае да погледа телевизия дружно с колегата си и да изпита допустимо колкото се може повече неща дружно с него.

Иска да прави проекти
Тя желае да знае, че той не е с нея единствено за една нощ. Иска на другата заран да се разсъни до него, дружно да се любуват на изгрева, а по-късно, хванати за ръка, да се разхождат по улиците на града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР