За разлика от Коледните празници, които много румънци избраха да

...
За разлика от Коледните празници, които много румънци избраха да
Коментари Харесай

Румънците масово избират да посрещнат Нова година в родината

За разлика от Коледните празници, които доста румънци избраха да прекарат в екзотични и топли дестинации като Малдивите, Индонезия, Оман, Доминиканска република, Занзибар, Мавриций, Ямайка, Египет, за Нова година те всеобщо избират да си останат в родината, написа вестник “Адевърул ”. 

За празничната нощ на 31 декември 29 % избират румънското крайбрежие, съвсем 32 на 100 избират планински спа дестинации и градове, 12 % - делтата на река Дунав. 

“Търсенето на пакети за новогодишната нощ е по-голямо от съществуващото предложение в туристическите организации ”, изяснява туроператор, профилиран в почивки в страната.

Пълните пакети от услуги, празничните трапези, обичайните артистични стратегии и достъпът до СПА оборудванията са убедили туристите да изберат Румъния като желана дестинация за отмора през зимните празници или с 24 % повече спрямо предходната година.

Цените са приблизително с 10-15 на 100 по-високи от тези през 2022 година, само че опцията за ранно записване на процедура компенсира нарастването. Отстъпките доближават до 25 %.

По данни на румънския туроператор Биби (Bibi Touroperator) цените за Нова година варират сред 1745 (698 лева.) и 5798 (2 319 лева.) леи на човек за три нощувки според от курорта и хотела. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР