За разлика от изборите в миналото този път предаването на

...
За разлика от изборите в миналото този път предаването на
Коментари Харесай

Изборните книжа потекоха спокойно към „Арена Армеец”

За разлика от изборите в предишното този път предаването на изборните бумаги в столицата, което обичайно се прави в зала „ Арена Армеец ”, протича при незапомнено успокоение.

Представители на повече от 1200 секционни изборни комисии (СИК) би трябвало да преминат през залата. Към 22 часа документите си са предали 146 секции от 23-ти многомандатен изборен регион и 116 секции от 25-ти регион, заяви БГНЕС.

" За 10 минути минахме. Пристигнахме, минахме през няколко пункта и ни събират другите чували с другите документи ", описа членът на СИК Камен Павлов. По думите му, след приключването на изборния ден, на неговата комисия са били нужни 20-30 минути, с цел да поеме към залата.

Полина Витанова, секретар на 23-та районна комисия, съобщи, че приемането на книжата на една комисия лишава не повече от 6-7 минути, в случай че документите са наред.

За първи път публицистите участват в залата и могат да следят процеса по предаване на книжата и флашките с резултатите от машинното гласоподаване. Вътре на огромни екрани тече финалът на UEFA EURO 2020, описа Нова ТВ.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР