За разлика от говорителите в телевизионните предавания, създателите на съдържание

...
За разлика от говорителите в телевизионните предавания, създателите на съдържание
Коментари Харесай

Кои бяха най-високоплатените ютюбъри през 2018 г.


За разлика от представителите в телевизионните излъчвания, основателите на наличие в YouTube печелят толкоз, колкото съумеят да си изкарат - таван на заплата няма.

Платформата дава опция на милиони изобретателни индивиди да споделят с публиката си хрумвания и занимателни видеа, а рекламодателите заплащат нереални суми, с цел да покажат продукта си посредством някого, който доста хора отдадено следват и гледат.

Най-вълнуващото при YouTube е, че няма стандарт за това какво наличие би донесло облаги и всеки е свободен да прави каквото му харесва.

8-годишният Раян да вземем за пример, който има над 17 милиона почитатели, обича да си играе с играчки. Това е.



По данни на Forbes, през 2018 година малчуганът е спечелил цели 22 милиона $ от това си занятие, което споделя с милионите си почитатели посредством YouTube видеа в канала си Ryan ToysReview.

Мъникът притегля вниманието на големи производители и промоутъри на детски артикули, и прибира чекове от по няколко стотин хиляди, с цел да си поиграе с избрана играчка пред камера.

Веднага след Раян в класацията за най-високоплатени ютюбъри е Джейк Пол с доходи от 21.5 милиона $, който печели известност най-вече от това да се забърква в драми с други онлайн звезди. Пол завоюва и много около боксовия си мач с Деджи през август.

 Логан Пол и Джейк Пол против KSI и Деджи
Най-голямото събитие в историята на YouTube

Двубоят на братята Пол с KSI и Деджи наближава

PewDiePie , най-големият ютюбър, е чак на девето място в листата на Forbes и е спечелил 17 милиона $ през 2018 година Феликс Шелбърг е надалеч пред множеството си сътрудници, що се отнася до брой клиенти, и има рекордните 73 милиона.



Логан Пол, който при започване на 2018 година забърка един от най-големите кавги, които YouTube обществото е виждало досега, е запратен чак на десето място с облаги от 14.5 милиона $.

 YouTube със съществено наказване за Логан Пол
YouTube със съществено наказване за Логан Пол

Това може да му коства до 400 000 $ загуба на месец
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР