За разлика от бурния развод на Мария и Християн Гущеров,

...
За разлика от бурния развод на Мария и Християн Гущеров,
Коментари Харесай

Там Никой Не Е Надниквал! Вижте Истината За Брака На Олигарха Добромир Гущеров! Папараците Ги Заковаха, Ето Снимки!

За разлика от бурния бракоразвод на Мария и Християн Гущеров, бащата на Хриси – Добромир Гущеров се усеща съвършено в брака си.

Добромир Гущеров още е като обаян от втората си брачна половинка Диана Русанова. Тя извади по-голям шанс от Мария

Както знаем той се влюби и ожени за най-обикновена сервитьорка. Хубавата, а явно и интелигентна Диана Русанова обаче, съумя да го омае по този начин, както Мария може единствено да си мечтае.

Диана Русанова и Добромир Гущеров преди дни бяха засечени у нас, въпреки че кардинално живеят в луксозна къща в Австрия. Пред очите на папараците двамата се разхождаха умерено из столичните улици и се държаха за ръка като влюбени гълъбчета.



Добромир Гущеров изглеждаше мирен и мил до жена си, която, по думите на източниците, безусловно го държала на каишка. Дидката обаче била нахалница. Тя в никакъв случай не му вдигала кавги и не му правела подиуми на ревнивост или съмнение.

Въпреки това, типично по женски, успявала да му извади и душата, и парите с памуче. А самият Гущеров – старши дотолкоз бил полудял по нея, че не виждал и не чувал нищо.

Семейството постоянно се връща в България – по кое време за повече, по кое време за по-кратко, написа разкрития.ком. За разлика от префърцунените осъществявания на Християн Гущеров и Мария преди време обаче, Добромир и Диана на драго сърце обикалят родината ни.

Двамата предпочитали да се отдадат на мира и романтика из прелестните и китни градчета и селца в Родопите да вземем за пример, вместо да се фукат от баналния към този момент Дубай. Ами, отлично на тях!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР