За разлика от БСП – ние винаги сме близко до

...
За разлика от БСП – ние винаги сме близко до
Коментари Харесай

Лиляна Павлова в Разград: За разлика от БСП – ние винаги сме близко до хората и знаем проблемите им

За разлика от Българска социалистическа партия – ние постоянно сме близо до хората и знаем проблемите им. Другото, което ни отличава от тях - е че не даваме напразни обещания на хората, а поемаме действително изпълними задължения. Това показа претендентът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова на среща с поданици на Разград, на която участваха и Десислава Атанасова – депутат, както и регионалният координатор на ГЕРБ – Разград и кмет на града доктор Валентин Василев, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



„ Въпреки подправените вести и компроматната война против ГЕРБ, в партията се стремим да сме толерантни и да водим положителна акция. С компроматите си Българска социалистическа партия се пробват да дискредитират държавното управление, само че не осъзнават, че в това време вредят на имиджа на страна ни “, означи Павлова.

„ Първата ни задача в новия Европарламент е да намерим обща позиция във връзка с това какъв ще бъде новият бюджет на Европейски Съюз. Ние сме си сложили за цел нарастване на бюджета за страната ни в региона на районната политика. Сега най-вече средства се насочват към огромните общини, като задачата ни е да доближават повече до дребните обитаеми места”, разясни Лиляна Павлова. По-рано през днешния ден тя беседва с поданици на квартал „ Орел” в Разград, където към момента тече паркоустрояването на зелените площи. Павлова посети и болничното заведение в Разград, където поздрави медицинските сестри във връзка интернационалния им празник – 12 май.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР