"За разлика от БСП, ГЕРБ е партия, която веднага решава

...
"За разлика от БСП, ГЕРБ е партия, която веднага решава
Коментари Харесай

Цветанов: БСП държат Манол Генов, а дават оценки на Живко Мартинов

"За разлика от Българска социалистическа партия, ГЕРБ е партия, която незабавно взема решение зародилите проблеми ", съобщи Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. Така зам.-председателят на ГЕРБ разяснява абсурда с Живко Мартинов, написа Стандарт.

"Действително това уронва престижа на партията, на политическата система. Затова организирахме диалози с господин Живко Мартинов и неговото решение е да напусне Народното събрание. Той към този момент не е депутат. Но разликата сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия е, че социалистите не подхващат сходни политически решения. В момента има депутат – Манол Генов, който по време на акцията е разговарял със пандизчия, излежаващ присъда, с цел да могат да провеждат пазаруване на ромски гласове и с цел да може да стане депутат, а Българска социалистическа партия да получат по-висока изборна интензивност. Смятате ли, че това е задоволително положително като държание, с цел да дават Българска социалистическа партия оценка на Живко Мартинов, който към този момент не е депутат? ", попита Цветанов във Варна.

"Трябва да променим манталитета си на държание, тъй като тази настъпателност, която следим, в допълнение води до изнервеност, разяснява той във връзка случаите в предходните два дни. Всички ние, като част от българското общество, би трябвало да способстваме за понижаване на това напрежение. Защото аз не мога да проумея, наблюдавайки дебата сред българските работодатели и синдикалните организации, видяхте, че имаше толкоз обидни квалификации – и от едната, и от другата страна. И държавното управление сега се явява като един съдия – то би трябвало да бъде част от този тристранен съвет, само че да решаваме проблемите на хората, а не да се противопоставяме един на различен. Съответните работодателски организации, които обезпечават работните места, вършат съответните вложения, а синдикатите са тези, които би трябвало да пазят правата на работещите. Трябва да променим манталитета си на държание, тъй като тази настъпателност, която следим, и в учебните заведения, и на пътя, в лечебните заведения, тези, може би, вести, които всекидневно отразяват такива случаи, в допълнение водят до изнервеност. Убеден съм, че всеки от нас би трябвало да показва положителните образци ", съобщи Цветанов
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР