За разговори, непретенциозни задачи и забавленияLingwin N1 е четирибандов телефон

...
За разговори, непретенциозни задачи и забавленияLingwin N1 е четирибандов телефон
Коментари Харесай

Lingwin N1 – обикновен телефон с базови функции

За диалози, непретенциозни задания и занимания

Lingwin N1 е четирибандов телефон за потребление в 2G мрежи, с главно предопределение – диалози

В света на смарт телефоните, които към този момент интегрират благоприятни условия на изкуствен интелект, към момента има място и за „ положителните остарели ” телефони, предопределени на първо място за диалози, само че и с някои потребни спомагателни функционалности. Тези евтини и издръжливи устройства от време на време са изцяло задоволителни за потребностите на елементарните консуматори.

На цена към 10-12 $, да вземем за пример, е наличен Lingwin N1 – четирибандов телефон, който се доставя отключен за прилагане в мобилни 2G мрежи: GSM 850/900/1800/1900MHz по целия свят. Устройството има дребен 1,77-инчов екран, физическа клавиатура и два слота за общоприети сим карти.

Освен за диалози, което е главното му предопределение, Lingwin N1 предлага още FM радио, калкулатор, запис на аудио, календар, игри, тревога, поддръжка на MP3/MP4 и опция за фотоси с вградената 0.08MP камера със мълния, ситуирана на гърба.

Lingwin N1 поддържа работа с две сим карти и има батерия с потенциал 600 мАч

Телефонът разполага с 32MB RAM и 32MB ROM, безжичен модул Bluetooth V2.1 за хендсфри връзки и другарство със съвместими устройства, както и с USB слот за зареждане и продан на данни. Батерията има потенциал 600 мАч за през целия ден диалози или седмица в стендбай режим. Поддържат се няколко езика, включително британски, немски, съветски, само че български не попада измежду тях.

Lingwin N1 се продава за $10,99 в световния онлайн магазина GearBest, като при въвеждане на ваучър GBMBP търговецът дава отстъпка от 8%, а доставката коства $1,08. В комплекта на устройството са включени батерия, захранващ кабел и управление за потребителя. Телефонът има размери 11,30×4,90×1,33 см и тежи 49 грама.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР