За радост на зрелостниците и напук на НОЩ и препоръките

...
За радост на зрелостниците и напук на НОЩ и препоръките
Коментари Харесай

Щерката на Блатечки куфее на бала - пие, пуши и се раздава на макс

За наслада на зрелостниците и на инат на НОЩ и рекомендациите за съблюдаване на отдалеченост, Катерина и приятелите й са във вихъра на празненството цяла нощ.

Блатечка, която е плод на любовта сред артиста и някогашната му жена Катерина, е възприела от родителите си неприятния табиет да пуши цигари. Не е ясно дали е единствено за празничната вечер, само че младата хубавите се появи с чаша шампанско в ръка и цигара. Съучениците й са натъпкани в първокласна лимузина и с цяло гърло броят до 12. Купонът на младоците продължи в известна чалготека до зори.

От известно време девойката има нова пристрастеност и това е гримирането. Катерина постоянно опитва върху лицето си и потвърждава, че има заложба. И за своя бал тя се доверила на себе си наподобява съвършено.

Катето приключи елитна столична гимназия. Близки до фамилията издават, че проектите й са да продължи образованието си в чужбина. Първоначално девойката ще се отдаде на лятна отмора след натоварената и нетипична последна образователна година, написа „ България Днес “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР