За радост на милиони фенове по цял свят, легендарната Тина

...
За радост на милиони фенове по цял свят, легендарната Тина
Коментари Харесай

Тина Търнър се връща на сцената

За наслада на милиони почитатели по целия свят, именитата Тина Търнър наруши обещанието си да се раздели със сцената, което тя даде, откакто загуби сина си и се пенсионира.

Грандиозното й завръщане ще бъде уместно – с ремикс на огромния й шлагер „ What’s Love Got To Do With It‘ в съдействие с млад диджей.

Да се завърне на музикалната сцена Тина е уверена от норвежкия продуцент DJ Kaiga, който ремиксира нейния шлагер от 1984 година

28-годишният ди джей разгласява новината в профила си в Инстаграм, дружно със своя фотография, на която театралничи с именитата певица.

„ Все още нямам доверие, че направих това в съдействие с Тина Търнър и че всички ще могат да го чуят в петък. " What Love Got To Do With To It “ е една от обичаните ми песни на всички времена и наподобява нереалистично да имам опция да работя с такава именита изпълнителка. "

Младежът влезе в музикалната история предходната година, като ремиксира песента на Уитни Хюстън „ Higher Love “, която посмъртно я изведе отпред в „ Билборд Хот 100 “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР