За проява на дребно хулиганство, Районен съд – Варна наложи

...
За проява на дребно хулиганство, Районен съд – Варна наложи
Коментари Харесай

Варненка бесня в наказателния паркинг, нарече служителите мърши и боклуци

За демонстрация на дребно безчинство, Районен съд – Варна наложи 300 лв. санкция на 28-годишна варненка.

Инцидентът зародил на паркинг за репатриране на коли под Аспарухов мост, в следобедните часове на 15 май т.год. Тогава 28-годишната собственичка на вдигната същия ден с " паяк “ кола, отишла до наказателния паркинг с такси, придружавана от малолетно дете, като още със слизането си почнала да се държи нападателно и да наскърбява личния състав.

Тя отказала да се легитимира с документ за идентичност, хукнала към колата си, запалила я и без да заплати санкцията се насочила към бариерата на изхода, заради което се наложило профилиран репатриращ автомобил да препречи пътя ѝ. Жената траяла да наскърбява и ругае чиновниците, като ги наричала " мърши “, " тъпаци “, " отпадъци “ и други За подпомагане на място била извикана полиция и с белезници тя била отведена до постройката на Първо районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Варна.

Непристойната проявата е осъществена на обществено място, само че не съставлява закононарушение по смисъла на Наказателния кодекс, а е нарушаване на Указа за битка с дребното безчинство. Решението на Районния съд предстои на обжалване в 24-часов период.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР