За прословутия в тесните кръгове в Москва писател Сергей С.

...
За прословутия в тесните кръгове в Москва писател Сергей С.
Коментари Харесай

Писател се напи и си извика проститутка, а след това нещата опряха до болница заради едно дистанционно...

За прословутия в тесните кръгове в Москва публицист Сергей С. (името е променено), вечерта с продажница приключила с неприятна и унизителна здравна интервенция. Според локални медии, в нощта на 29 август литераторът, който е бил в продължение на няколко дни в запой, е извикал продажница в жилището си в южната част на Москва. Човекът не си спомнял по какъв начин момичето е напуснало дома му, щом задремал крепко. В паметта му останало единствено, че " нощната пеперуда " била с въображение и предложила много рискови хрумвания по време на фамилиарност.

Клиентът се събудил по обяд на идниуя ден и още веднъж наглабил бутилката.

Той незабавно забелязал неналичието на отдалеченото на тв приемника, само че в никакъв случай не му хрумнало, че може да се намира вътре в него.

Вечерта писателят изпитвал болежка в съответното място. Отначало индивидът се обадил на кола за спешна помощ, само че при идването на лекарите отказал да бъде приет в болница в болница, тъй като не бил сигурен за сериозността на ситуацията си.

Той се обадил на лекарите за повторно на идната заран, когато болката, когато се опитвал да седне, към този момент била непоносима. Писателят бил откаран в болница, където хирургът извадил от ануса му злощастната подпора.

По-рано лекарите са създали цяла оценка на нещата, които се заклещват в хората при мастурбация. Най-популярни са краставиците - налагало се е да се измъкнат от петима пациенти. От четирима души лекарите извадили вибратори, а от още четирима - пластмасови бутилки.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР