За преяждането няма универсално лечение, особено ако става дума за

...
За преяждането няма универсално лечение, особено ако става дума за
Коментари Харесай

Как да разтоварим тялото след преяждане

За преяждането няма универсално лекуване, изключително в случай че става дума за щедро количество мазни храни. Но има и такива, които работят като „ противоотрови “ и ви оказват помощ да се върнете към естественото деяние на организма по-бързо, в случай че не сте съумели да се контролирате в точния момент, изключително по време на празниците.

Започнете по този начин:

Пийте доста чай и вода

Задължително пийте доста течности, т.е. чайове без захар и чиста вода през първите 24 часа след преяждане. По този метод ще ускорите метаболизма и задействате детоксикацията.

Яжте ябълки

Ябълките съдържат пектин и към 90% вода, което е идеална композиция. Съдържат и витамини С и А, както и цинк, магнезий, йод... Те прочистват цялото тяло и елементарно можете да ги комбинирате с цитрусови плодове.

Добавете кисело мляко

Киселото мляко е пробиотик и подтиква естествената работа на червата.

Консумирайте зеле, листни зелени зеленчуци, броколи, чесън от зеленчуци

Всички тези зеленчуци имат удобен резултат върху разнообразни органи в тялото - зелето форсира прочистването на черния дроб, листните зеленчуци имат хлорофил, който изхвърля токсините, броколите имат антиоксидантно деяние, а чесънът има антибактериални и антивирусни свойства.

Плодова напитка против преяждане

В блендер смесете банан, портокал и замразени малини или боровинки. Можете да употребявате и замразени горски плодове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР