За премиерата на новия филм на Зак Ефрон и Лили

...
За премиерата на новия филм на Зак Ефрон и Лили
Коментари Харесай

Лили Колинс и Зак Ефрон на премиера

За премиерата на новия филм на Зак Ефрон и Лили Колинс двамата се появиха дружно и очароваха почитателите си. Лили избра впечатляваща рокля, а тоалетът на Зак й подхождаше съвършено.

Филмът “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” наблюдава историята на серийния палач Тед Бънди и неговата другарка Елизабет Кендъл. Премиерата за Европа беше през вчерашния ден и основните артисти – Зак Ефрон и Лили Колинс, се появиха с впечатляващи тоалети по мотива.

Лили се спря на необикновена рокля в черно, тюркоазено зелено и сапфиреносиньо. Воалите на тоалета й се развяваха и разкриха пластовете на роклята – под точките на шлейфа се прокрадваше красива мини пола със златисти елементи. Интересен орнамент красеше и деколтето на звездата – контур от пайети на черни ръце описваше сърце.

Завършек на визията й бяха бижутата от сребро и сапфир, както и красивата синя очна линия. Косата беше повърхностно прибрана на кок, който придаде още по-елегантен тип на актрисата.

Зак Ефрон също се беше постарал за визията си. Променил е цвета на косата си в платинено русо, а тоалетът му се състоеше от кариран костюм с контрастираща вратовръзка.

Главните артисти във кино лентата позираха дружно и почитателите бяха разчувствани от химията сред тях. Забелязваме, че всякога, когато Зак се снима във филм, в който му партнира някоя хубавица, феновете незабавно мислят, че сред тях има нещо и отвън сцената. Или Ефрон е доста добър артист и постоянно съумява да ни заблуди, или в действителност чакаме нов романс за звездата.

Източник: mossbloom

Снимки: Profimedia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР