За премиерата на мюзикъла „Фантомът на операта” от А.Л. Уебър

...
За премиерата на мюзикъла „Фантомът на операта” от А.Л. Уебър
Коментари Харесай

„Кристална лира” за „Фантомът на операта” на Музикалния театър

За премиерата на мюзикъла „ Фантомът на операта” от А.Л. Уебър Музикалният спектакъл получи най-високото отличие на Съюза на българските музикални и танцови дейци за върхови достижения в региона на музиката – „ Кристална лира” 2019 за постановъчен екип.



„ Това е оценка за резултата от положения труд на всички колективи на Музикалния театър” – съобщи при приемането на статуетката Марияна Арсенова, шеф на театъра. „ Успехът на спектакъла се дължи освен на артистите, само че и на техническия екип, който освен построява комплицирания фон, само че и взе участие интензивно в действието. ”



Директорът на Музикалния спектакъл означи приноса на режисурата за триумфа на спектакъла: „ Режисьорският прочит на акад. Пламен Карталов – голяма признателност, тъй като това беше един урок по професионализъм, за който сме му извънредно задължени! ”



„ Фантомът на операта” на Музикалния спектакъл сътвори казус за българската музикална сцена – 35 спектакъла бяха изиграни при претъпкан салон . Той се трансформира в най-касовия мюзикъл на родна сцена . От премиерата си на 25 януари до 14 април, когато се играе последният театър на „ Фантомът на операта” на сцената на Музикалния спектакъл, той е посетен от близо 25 хиляди фенове. Първите 11 спектакъла бяха изплатени седмици преди премиерата, което наложи договарянето на спомагателни дати, с цел да се отговори на големия зрителски интерес.



Фантомът се завръща с няколко спектакъла през ноември

Зрителите ще могат още веднъж да съпреживеят международният мюзикъл „ Фантомът на операта” от Андрю Лойд Уебър на родна сцена от 3-ти до 17-ти ноември в осъществяване на солистите, хора, балета и оркестъра на Музикалния спектакъл. Билетите са в продажба на касата и на уеб страницата на театъра.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР