За премиер по-подготвен човек от мен няма. Това обясни лидерът

...
За премиер по-подготвен човек от мен няма. Това обясни лидерът
Коментари Харесай

ВИДЕО Борисов: По-подготвен от мен няма, но за премиер ще предложа друг! Няма да е Дончев


За министър председател по-подготвен човек от мен няма. Това изясни водачът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов по време онлайн лъчение във " Facebook " от Велико Търново. За първи път отдавна той си разреши да приказва пред кореспонденти. 

След въпрос дали той ще бъде препоръчан за министър председател още веднъж, Борисов отговори, че " звучи нескромно ", само че " през днешния ден по-подготвен човек от мен няма ". Неслучайно ГЕРБ били отново първа политическа мощ. 

Борисов сподели, че в името на обединяването ще предложи различен за премиерския пост на 45-ото Народно заседание. Както е известно, от ГЕРБ оповестиха желанието си да предложат ново държавно управление, макар че нямат нужната поддръжка в новия парламент.

Лидерът на ГЕРБ изясни, че пандемията от коронавирус няма да изчезне, само че ще се трансформира непрестанно в разнообразни форми. 

" И по тази причина смятам, че не е редно и аз като Радев да потегли да деля нацията на две, тъй като на процедура той това прави. И аз ще предложа различен министър-председател, с доста ясна европейска, натовска ориентировка ", изясни Бойко Борисов. 

Той обаче отхвърли да отговори кого тъкмо ще предложи. Нямало обаче да е Томислав Дончев - " не че не заслужава ". 

Борисов изясни, че ще останат " задоволително " от старите министри като предложение за нов кабинет, щяло обаче да има и нови.



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР