За предстоящата драма на Дарън Аронофски The Whale (Китът) се

...
За предстоящата драма на Дарън Аронофски The Whale (Китът) се
Коментари Харесай

Брендън Фрейзър неузнаваем в ролята на 250-килограмов отшелник

За идната драма на Дарън Аронофски " The Whale " ( " Китът " ) се написа повече от година. Героят на Фрейзър е 250-килограмов аскет на име Чарли, който обезверено се пробва да закърпи връзките си с щерка си Ели. Режисьорът на филми като " Черен лебед " и " Майка " е прочут с умеенето си да основава сюрреалистични и смущаващи облици.

Още през октомври Брендън Фрейзър разказа протезите и костюмите като " обширни, безподобни, неуместни ", а в този момент към този момент имаме визия защо приказва той. Първата фотография на Фрейзър в ролята на основния воин на " Кит " Чарли беше оповестена от A24.

През октомври приказва за " Китът ". " Ще бъде като нещо, което не сте виждали до момента " , сподели той.

Като се има поради, че режисьор на кино лентата е Дарън Аронофски, това не е изненада. Режисьорът на филми като " Черен лебед " и " Майка " е прочут с умеенето си да основава сюрреалистични и смущаващи облици.

Филмът " Китът " е основан на едноименната театрална пиеса от 2012 година, написана от Самюъл Д. Хънтър, който е създател на сюжета на кино лентата на Аронофски. Героят на Фрейзър е 250-килограмов аскет на име Чарли, който обезверено се пробва да закърпи връзките си с щерка си Ели. Години по-рано Чарли изоставя Ели и майка ѝ поради любовника си Алън. Той лекува скръбта си с натрапчиво преяждане, като в последна сметка напълнява до 250 кг. Чарли се устоя като онлайн преподавател по писане и един ден с изненада открива ентусиазъм в ученическо есе за класиката на Херман Мелвил " Моби Дик ".

В ролята на дъщерята на Чарли - Ели, е Сади Синк, известна от " Странни неща ".

Премиерата на " Китът " ще се състои на филмовия фестивал във Венеция, само че към момента не се знае по кое време ще бъде публикуван по кината.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР