За председател на 48-ото Народно събрание парламентарната група на ГЕРБ-СДС

...
За председател на 48-ото Народно събрание парламентарната група на ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

ГЕРБ лансира бивш министър за председател на парламента

За ръководител на 48-ото Народно заседание парламентарната група на ГЕРБ-СДС има намерение да предложи Росен Желязков. Това, като се базира на източници от партийната централа. Като най-голяма политическа мощ, на групировката на Бойко Борисов се пада отговорността освен за сформиране на държавно управление, само че и ръководенето на Народното събрание.

Желязков е основен секретар на Министерския съвет при първото държавно управление на ГЕРБ. В кабинета „ Борисов 3 “ стана министър на превоза. Впоследствие беше народен представител от същата групировка в последните три състава на Народното събрание.

Името му нашумя в общественото пространство, още до момента в който ръководеше държавната администрация. През 2013 година избухна скандал, при който ръководещата тогава ГЕРБ беше упрекната, че приготвя изборна машинация, като напечата спомагателни бюлетини, над разрешеното от закона количество за вота. Името на абсурда идва от печатницата в Костинброд, за която се твърдеше, че печата спомагателните бюлетини. Тогава прокуратурата упрекна Желязков, който обаче след това беше оневинен от съда.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР