За председател е избран Илия Кръстев, изпълнителен директор на A

...
За председател е избран Илия Кръстев, изпълнителен директор на A
Коментари Харесай

Промени в управлението на аутсорсинг асоциацията

За ръководител е определен Илия Кръстев, изпълнителен шеф на A Data Pro

Илия Кръстев, изпълнителен шеф на A Data Pro, оглави Българската аутсорсинг асоциация (снимка: персонален архив)

Илия Кръстев е новият ръководител на Управителния съвет на Българската аутсорсинг асоциация (БАА ). Той има дълготраен професионален опит в предприемачеството и развиването на компании в региона на бизнес разузнаването и новите технологии.

Повече от 10 години Кръстев е изпълнителен шеф на A Data Pro, под чиято шапка са доставчикът на бизнес вести за Югоизточна Европа SeeNews, компанията за медиен мониторинг Perceptica, световната бизнес платформа за възобновими източници Renewables Now и Identrics – профилираното звено на групата за научна и развойна активност.

Илия Кръстев има MBA от Cotrugli Business School и документ от Ritsumeikan Asia Pacific University за световно ръководство и водачество. Специализирал е и „ Развитие на човешките запаси в дребни и средноголеми предприятия ” в Токайския университет.

Към борда на шефовете на БАА се причислява Андон Симеонов. Той има над 17 години професионален опит в български и интернационалните компании, в които е заемал редица мениджърски позиции. През последните 5 години оглавява SoftServe България.

Андон Симеонов, управител на SoftServe България, влиза в управителния съвет на БАА (снимка: персонален архив)

Андон Симеонов е първият чиновник на SoftServe при стъпването й на българския пазар и единствено за пет години съумява да я трансформира в една от най-големите софтуерни компании у нас. Завършил е Техническия университет в София, след което придобива MBA от Vienna University и специализира „ Бизнес и стопанска система ” в University of Minnesota.

В борда на шефовете с изключение на Илия Кръстев остават още Пламен Цеков, основен изпълнителен шеф на ScaleFocus, Стефан Бумов, съосновател и основен действен шеф на HeleCloud, и Ивайло Славов, съосновател и изпълнителен шеф на Bulpros.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР