За празниците се прибрах в родния ми град и се

...
За празниците се прибрах в родния ми град и се
Коментари Харесай

Съблече ме в класната стая – никой не разбра какво става

За празниците се прибрах в родния ми град и се случи по този начин, че у дома преглеждах остарял албум със фотоси от гимназията. Бяхме се събрали с най-хубавата ми другарка и си коментирахме всички от класа и кой къде е сега. Заговорихме се за някогашни приятелки, някогашни гаджета и по какъв начин всеки е поел в разнообразни направления. Точно до момента в който обсъждахме най-готиното момче в учебното заведение, от албума изпадна една фотография. Аз цялата изтръпнах, тъй като фотографията беше негова. Ще го нарека Пламен, тъй като най-вероятно към този момент е женен и има деца, само че моята другарка се учуди за какво имам негова фотография в албума си откакто той даже не беше от нашия клас.

Виж още: От филмите до криптовалутите: Какво се случва със Станислав Яневски през днешния ден?

Тогава в главата ми изникна най-срамната ми учебна история, която даже на нея не бях споделяла. Казах й, че ще й опиша нещо доста палаво, което пазех с години в съзнанието си. Тя ококори очи, а аз започнах. Пламен беше по-голям от нас с няколко години и когато аз бях осми клас, той към този момент завършваше. Още в учебно заведение обаче забелязах по какъв начин ме гледа по коридорите и не един път ми подмяташе секси реплики. В едно междучасие седях сама на двора, той пристигна при мен и се заговорихме. Оказа се, че от дълго време ми е хвърлил око, само че не е знаел по какъв начин ще отвръщам, тъй като съм много по-малка. Аз му споделих, че дребните сме рискова работа, а той единствено се засмя.

Виж още: Гери-Никол открадна гаджето на Жанета Осипова? 

След няколко дни ми писа и започнахме да си пишем непрекъснато. Той не спираше със заканите по какъв начин щял да ме скъса и да ми покаже какво могат огромните батковци. Аз му споделих, че надали има какво да науча, а той единствено ми повтаряше „ ще видиш ти “. Един понеделник имахме свободни часове и аз бях останала сама в класната ни стая по британски да очаквам да мине дупката от близо час и половина. Не знам по какъв начин е схванал къде съм, само че влезе в стаята и седна до мен. Усетих, че ще стане нещо брутално, само че нямаше по какъв начин да си потегли. Той ми сподели, че в никакъв случай не говорел празни приказки и стартира буйно да ме целува. Толкова доста се натискахме, че по едно време се усетих, че е свалил на половина блузата ми и е смъкнах надолу черния ми чеп.

Бях полугола в стаята по британски измежду бял ден, а всеки миг можеше да влезе някой, защото вратата не се заключваше. Казах му да престане, тъй като някой може да ни види и непосредствено да ни изключат. Той ми сподели да не се тормозя, стана и реалокира голямото бюро зад вратата. Каза, че към този момент няма по какъв начин някой да влезе и в този момент съм единствено негова. Обърна ме с тил към него, подпря ме на бюрото и брутално проникна в мен. Толкова се възбудих, че започнах да охкам супер мощно, а той единствено ми споделяше безшумно и най-после ми запуши устата.

Виж още: 17 неща, които се случват с тялото ни, откакто спрем да вършим секс

По-скандален секс в никакъв случай не съм имала. Направо го подлудих, а той ме чукаше като за последно. Накрая свърши, а аз не можах да се облека най-малко пет минути, тъй като цялата треперех. След всичко, върна бюрото на мястото му, целуна ме по челото и излезе, като ми сподели да чакам втора сесия. Излязох да пуша на открито, а приятелките ми, които таман идваха за часа попитаха какво ми е, тъй като цялата бях алена и разрошена. Аз единствено се усмихвах, а когато се върнахме в стаята всички се чудеха за какво на всички места е супер разхвърляно, а бюрото е в средата на кабинета. Пазех тази загадка до през днешния ден, само че откакто я описах на приятелката ми, която беше в безспорен потрес се зачудих какво ли прави през днешния ден Пламен. Мисля, че в случай че повторим нещата, този път в действителност ще повярва, че дребните сме мега перверзни. Сигурна съм, че не ме е не запомнил и май знам от кое място да взема номера му…

Текстът е художествена небивалица на създателя и всяка аналогия с действителни лица и събития е изцяло инцидентна.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР