За пръв път в Русе ще срещне бъдещи и настоящи

...
За пръв път в Русе ще срещне бъдещи и настоящи
Коментари Харесай

Академия за родители ще срещне бъдещи и настоящи родители със специалисти в Русе

За пръв път в Русе ще срещне бъдещи и сегашни родители със експерти.Най-голямото гратис събитие за бъдещи и сегашни майки и бащи Академия за родители за пръв път ще гостува в Русе . Очакваме всички любознателни фамилии в Гранд хотел Рига на 23 ноември (събота)от 10 до 16:00 часа.

Форумът събира на едно място 8 лектора с вдъхновяващи и потребни тематики, повече от 20 организации и 10 експерти за безвъзмездни съвещания. Най-добрите специалисти от страната ще поучават родителите по въпроси, свързани с бременност и раждане, детско здраве и образование

По време на цялата лекционна част ще се дискутират значими въпроси, свързани с подготовка за раждане и грижи за бебето, здраве и образование. Диди Върбанова от Училище " Родители " - Русе ще опише коя е най-хубавата подготовка за раждане. Д-р Янко Янков -ръководител на тъканна банка за предпазване на стволови кафези " Селена целс " ще приказва по тематиката по какъв начин да се погрижим за фамилията си благодарение на стволови кафези. Доц. доктор Рада Маркова ще даде скъпи препоръки за справяне с болката и температурата при децата в домашни условия, а Деси Бетова ще разкрие отговорите на най-често задаваните въпроси за това, какво да чакаме през първите седмици с бебето вкъщи. Бъдещи и сегашни родители ще могат да се включат в разискването на въпроси за дисциплината, която окрилява и дисциплината, която работи. Партньорите ни от NN ще показват забавната тематика " Финансово обмисляне за сполучливо семейство ". След всяка лекция е планувано време за въпроси и къса полемика.

В профилираните кътове на нашите другари и сътрудници от NN България, НАПК, Училище по първа помощ, Асоциация Родители, Селена Целс, Трениране на сполучливи родители, Афродита МЦ -Стволови кафези и Ин витро, Училище " Родители " -Русе и други, по време на цялото събитие всеки искащ ще може да получи безвъзмездна консултация.

Каузата на Академия за родители е да дава настояща, справедлива и експертна информация за здравето, възпитанието и образованието на децата.35+събития към този момент са факт.-->

20 000+семейства посещават събитията на организацията в София, Варна, Бургас, Пловдив, Ямбол, Стара Загора, Плевен, Русе и Благоевград.

200+водещи организации от бизнеса и неправителствения бранш си партнират с Академия за родители.

100 000+бъдещи и сегашни родители гледат лекциите на организацията онлайн и стават част от една общественост от ангажирани родители, които не стопират да се учат и да стават все по-добри в тази си житейска роля.

От тази есен Академия за родители е участник в Акселератора на състезанието за обществени бизнесмени ПРОМЯНАТА, проведен от Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change България. Събитието е гратис, само че със наложителна регистрация. Всеки може да резервира място на.

Още забавни вести за идния конгрес можете да научите от на събитието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР