За пръв път в България 5G мрежа е достъпна за

...
За пръв път в България 5G мрежа е достъпна за
Коментари Харесай

Тръгна първата 5G мрежа у нас

За пръв път в България 5G мрежа е налична за клиенти, като това става по едно и също време във всички 27 регионални центъра на страната. Vivacom е първият телеком в страната, който стартира услугата.

Всеки клиент на Vivacom със съвместимо 5G устройство може да тества изцяло гратис мрежата до края на годината, а всички съществуващи и нови клиенти на мобилни услуги с 5G устройство по 30 000 MB месечно интернет трафик на оптималната скорост, в допълнение към сегашния им тарифен проект. Мегабайтите ще бъдат добавени автоматизирано за всички клиенти с 5G устройство за новата мрежа на оператора.

Това е първият стадий от въвеждането на новата технология, при който е обезпечено покритие в централните градски елементи на всичките регионални центрове, посредством взаимна работа на една периодичност на 4G и 5G. Той е осъществен посредством метода за динамичното шерване на спектъра (DSS). С въвеждането му Vivacom се подрежда до водещи телеком оператори като Swisscom, Play, Vodafone, Verizon и AT&T, създали тази стъпка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР