За пръв път откакто услугата дебютира през 2006 г., Twitter

...
За пръв път откакто услугата дебютира през 2006 г., Twitter
Коментари Харесай

Twitter увеличи символите за пръв път от 11 години

За пръв път откогато услугата дебютира през 2006 година, Twitter усили оптималния брой знаци за постовете в мрежата.

От истинските 140 признака, в този момент те стават 280, а смяната към момента е налична за дребна група консуматори, участващи в пилотните проби. Официално тя ще стане налична скоро.

В свое известие Twitter изяснява по какъв начин множеството консуматори постоянно се сблъскват с ограничаването от 180 признака. Това е изключително скучен проблем за постовете на британски, които постоянно би трябвало да се разделят на две или три изявления, с цел да се изкаже цялата мисъл.

За съпоставяне, потребителите в азиатски страни като Китай, Япония и Южна Корея нямат този проблем, защото спецификата на локалните езици разрешава да се поства с доста по-малко знаци. Така много дребен брой консуматори там запълват досегашния предел от 140 признака. В резултат, Twitter е решила новият ъпдейт да не бъде пускан там.

Ограничението от 140 признака е излишък от предишното, когато уеб сайтът имаше функционалност да изпраща постовете като SMS . Тази алтернатива от дълго време не съществува и няма разумна причина броя да не се усили. Все отново, Twitter е известна със своята краткост , по тази причина предел въпреки всичко има и той ще бъде 280 признака.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР