За пръв път от 4 ноември насам най-ползваният бензин -

...
За пръв път от 4 ноември насам най-ползваният бензин -
Коментари Харесай

За пръв път от над половин месец бензинът спря да поевтинява

За пръв път от 4 ноември насам най-ползваният бензин - А95, спря да поевтинява. Средната цена на горивото в България си остава на същото равнище, както и през вчерашния ден - 2,12 лв. на литър. Същото се отнася и до дизела - 2,34 лв. на литър, демонстрират данните на fuelo.net.
Разликата в цените обаче продължава да е доста огромна на другите бензиностанции – най-ниската записана цена е 1,97 лв. на литър, а най-високата – 2,41 лв. на литър.
Що се отнася до междинните цени на другите вериги, там има малко по-голямо стесняване – от 1,99 лв. на литър (Зара Бензин А95Н) до 2,31 лв. на литър (Go Petroleum A95). Най-популярните вериги продават под междинната цена – и „ Лукойл”, и „ Петрол”, и Shell, и „ Газпром”, и EKO са на междинна цена от 2,11 лв. на литър. Остава обаче ситуацията с другите цени на бензиностанциите от една верига.
Регистрираната най-ниска цена при дизела е 2,10 лв. на литър, а най-високата е 2,49 лв. на литър. Средните цени на бензиностанциите са по-близки – Марешки продава най-евтино, на 2,19 лв. на литър приблизително, а най-скъпо е при OMV – 2,39 лв. на литър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР