За повишаването на сигурността на децата и за превенция и

...
За повишаването на сигурността на децата и за превенция и
Коментари Харесай

Превенцията на престъпления при малолетни - обучение за преподаватели в Стара Загора

За повишението на сигурността на децата и за предварителна защита и ограничение на закононарушенията измежду малолетни и малолетни на 13 февруари в Стара Загора се събират преподаватели на обучителен семинар. Най-сериозно внимание ще се обърне на работата по предварителна защита на потреблението и разпространяването на психоактивни субстанции и на телефонните измами.
За усъвършенстването на професионалните си умения и работата с малолетни и малолетни ще се съберат публични възпитатели, инспектори от Детска педагогическа стая, педагогичен съветници, учебни психолози и учители, членове на локални комисии за битка с противообществените прояви.
Лектори по време на образованието ще бъдат Петьо Петков, контрольор от бранш ”Наркотици “ към Столична дирекция на вътрешните работи, който ще показа на участниците презентацията “Всички дружно против наркотичните субстанции “, тематиката за телефонните измами се разисква в полемика, водена от Ивелин Иванов, старши контрольор от бранш „ Криминална полиция “ в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.
Инициативата за образованието е на Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни (МКБППМН) към община Стара Загора, Второ ръководство „ Полиция “ и локалната комисия в Чирпан. На 14 февруари контрольор Петьо Петков ще беседва за психоактивните субстанции с възпитаници от учебни заведения в Града на липите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР