За повечето собственици на барове и ресторанти в историческия център

...
За повечето собственици на барове и ресторанти в историческия център
Коментари Харесай

Заведенията в Рим отвориха и нещата за тях се влошават

За множеството притежатели на питейни заведения и заведения за хранене в историческия център на Рим отварянето още веднъж е по-скоро проблем, в сравнение с облекчение. След струпване на задължения в продължение на месеци, един бизнесмен е отворил единствено един от двата си ресторанта сега, само че това не му е от изгода, защото местоположението му е в регион на столицата, разчитащ главно на туризма, споделя " Евронюз ", съобщи БГНЕС.
" Всички ние, които отворихме бизнес на този площад, считаме, че това е подправено отваряне. Хората не са се върнали в офисите. Тази обстановка е в изгода единствено на страната, а не на нас. Разходите по поддръжката вървят, а доходи няма. Поне бих сервирал кафета, защото както виждате тук няма никой ", изяснява Вион Кери, шеф на ресторант " Джорди ".
 Италиански народен представител: Без секс, до момента в който не се имунизираме! Италиански народен представител: Без секс, до момента в който не се имунизираме!
Италианците възнамеряват протест на Виагра, до момента в който китайците стават надали не интимни, до момента в който тестват за ковид. Това написа Politico в...
На няколко метра е " Пиаца Навона ", едно от най-емблематичните и туристически места в италианската столица. Площадът е неузнаваем и запустял. " Домициано " е единственият ресторант, който е отворен още веднъж, единствено с двама от 35-те чиновници, които са работили преди актуалните ограничавания.
" Решихме да отворим, с цел да дадем знак, че сме живи. Макар и без доста вяра. Тук няма никой и без клиенти няма доходи... Наистина губим пари ", изяснява Мауро Пицути, шеф на ресторанта.
Собствениците на множеството компании тук желаят помощ, с цел да оцелеят.
" Историческият център на Рим е запустял. Не можем да разчитаме на туризма, тъй като, както виждате, това е изцяло безсмислено ", заключава Пицути.
 Италия: Ваксината на AstraZeneca - единствено за лица от 18 до 55 години Италия: Ваксината на AstraZeneca - единствено за лица от 18 до 55 години
Италианската организация за медикаментите предложи потреблението на имунизацията на AstraZeneca против новия ковид, само че единствено за хора на възр...
Единствените клиенти са локалните поданици, които излизат в лимитирани часове, с цел да избегнат най-малко за малко неизбежното седене вкъщи.
" Прекрасно е да излезем и да създадем нещо друго. Болно ни е да сме у дома и гледаме телевизия по през целия ден! ", сподели млада римлянка.
В област Лацио, както и в по-голямата част от страната, правилото за жълтата зона ще остане в действие две седмици. След това ще бъдат прегледани данните за локалната периодичност на инфекциите. Очаква се, че новите ограничавания в допълнение ще навредят на бранша на хотелиерството.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР