За повечето от нас профилът в социалните мрежи се превърна

...
За повечето от нас профилът в социалните мрежи се превърна
Коментари Харесай

Ако в социалните мрежи публикувате това, имате ниско самочувствие

За множеството от нас профилът в обществените мрежи се трансформира в неразделна част от живота. Ние интензивно използваме обществените мрежи, с цел да поддържаме връзка с другари, във взаимоотношенията си с близки и даже като чудесно средство за поощряване на бизнеса и саморазвитието си.

Но мислите ли, че вашите постове и снимки  могат да ви кажат нещо, което не забелязвате? Всъщност през днешния ден всеки експерт по човешки запаси, единствено с два клика, ще дефинира какъв сте като човек, какви са връзките ви с обществото и даже дали имате психически проблеми!

С една дума, ако искате – вярвайте, в случай че желаете – не, само че в случай че публикувате на страницата си тези 6 аспекта от живота, несъмнено имате доста ниско самочувствие!

1) Постоянно отбелязвате местоположението си.

Уви, тук няма какво да се радвате, тъй като непрекъснатото издание на местоположения не приказва за вашия деен и изпълнен със събития живот, а за това по какъв начин да извикате на света, че желаете да бъдете видяни, приети за сполучливи и утвърдени. В профила на такива хора има доста фотоси от пътувания, екскурзии, заведения за хранене и даже кина.

2) Вие непрекъснато публикувате фотоси от фитнес залата.

Чрез поставянето на фотоси от пътеката или тренировката си, хората имат вяра, че по този метод ще „ показват “ себе си в най-хубавия си тип като човек, който работи по тялото си и по своята прелест като цяло. На процедура е правилно противоположното – експертите твърдят, че по-късно единствено дребен % може да се похвали с добри резултати, а болшинството, затова, са просто фокусирани върху задачата да докажат нещо на някого, като в това време провокират доста рецензии и дори подигравки!

3) Вие непрекъснато публикувате фотоси на това, което сте яли или ще ядете!

Да се наслаждавате на вкусна и естетично красива храна е постоянно прелестно, но превръщайки този развой в „ публичен “, това значи, че просто желаете да бъдете по-привлекателни за хората към вас. Повярвайте ми, даже най-близкият ви кръг не се интересува от това, което влиза в стомаха ви!

4) Добавяте „ в другари ” доста хора!

Социолозите и психиатрите са на едно мнение за хората, които непрестанно попълнят листата на своите виртуални другари (а постоянно и непознати!) Страдат от подозрение в себе си, дори не се харесват! И противоположното – хората, които знаят цената си, си позволяват да бъдат “приятели ” единствено за определените, за най-близките и за тези, с които в действителност поддържат връзки в действителния живот!

5) Вие се хвалите след извършване на покупки, изключително в случай че са маркови неща!

Всички момичета без изключение обичат извършването на покупки, само че в случай че мислите, че пазаруването на скъпо нещо трябва да бъде съпроводено с пост в обществената мрежа, то вие несъмнено сте несигурен човек, който би трябвало да бъде видян и неговото държание – одобрено! Смятате ли, че хората, които имат високо самочувствие, ще прекарат време в това?

6) Вие непрекъснато говорите за това по какъв начин се чувствате!

И накрая… Проучванията на университетите в Бирмингам, Единбург и Хериот-Уолт от Великобритания към този момент потвърдиха, че хората, които в своите постове блестящо описват настроението, възприятията и страстите, демонстрират, че в действителност тъкмо тези неща им липсват в действителния живот. Те обществено обясняват взаимоотношенията си, като по този метод изцяло унищожават интимността на връзката си!

Вижте още: Техника за релаксация, която ще ви приспи за 60 секунди

Бъдете внимателни, тъй като постоянно мислим, че публикуваме в обществените мрежи само положителна информация за себе си, само че на процедура можете да направите обратното. По-добре е да повишите самочувствието си с помощта и поддръжката на специалист.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР