За повечето мъже либидото е нещото, което ги задвижва към

...
За повечето мъже либидото е нещото, което ги задвижва към
Коментари Харесай

Желанието преди секса, или сексът преди желанието

За множеството мъже либидото е нещото, което ги задвижва към секса. Те имат предпочитание и по тази причина се стремят към секса. Някои от последните изследвания обаче демонстрират, че доста дами, които стартират полови срещи, се усещат еротично неутрални.

Според доктор Розмари Басън, клиничен професор по психиатрия в Университета на Британска Колумбия във Ванкувър, множеството дами в последна сметка изпитват предпочитание, когато към този момент се любуват на секса. С други думи за доста дами желанието не е причина за секса, а по-скоро сексът е причина за желанието .

Идеята, че желанието е разследване на положителния секс, прекатурва стандартните понятия за либидото с главата надолу . Но прозрението на Басън дава и вероятности, които могат да оказват помощ на мъжете и дамите да се схващат по-добре и да се радват на по-голямо полово задоволство.

Жените в действителност се нуждаят от повече време за любовна игра


 Снимка 334150

Въпросът не е какво предизвика женското предпочитание? Истинският въпрос е: Какъв тип любовна игра разрешава на дамите да се усещат спокойни, предпазени и задоволително скъпи, с цел да се насладят на секса и, в последна сметка, да изпитат предпочитание?

В десетки полови изследвания през последните 40 години дамите споделят, че избират спокойна, игрива и чувствена любовна игра , учредена на повсеместен масаж, който в последна сметка (след 30 до 45 минути) води до генитални милувки .

Най-голямото еротично недоволство на дамите е, че мъжете са прекомерно прибързани и прекомерно съсредоточени върху гърдите и гениталиите им, както и че са " подготвени " още преди дамите даже да се заинтересуват. Класическият въодушевен от порното мъжки " бам-бам " жанр на секс не им разрешава да се възбудят, с цел да се усещат задоволително спокойни и да изпитат същинско предпочитание.

Господа, в случай че желаете тя да се почувства възбудена, в случай че желаете тя да ви пожелае, тогава забавете, по-късно забавете още малко . Целунете я, дръжте я наоколо и леко я погалете по всеки квадратен сантиметър от тялото ѝ - от главата до пръстите на краката, най-малко за 20 минути преди да докоснете гърдите и там долу.

" Не съм в въодушевление "

 Снимка 334158

Откритието на Басън хвърля и светлина върху разликите в желанието. След началото на горещия и буен интервал на взаимоотношенията (шест месеца до една година), желанието се охлажда и единият - нормално, само че не постоянно, мъжът, желае секс повече от другия - нормално дамата. Различията в желанието са съвсем неизбежни в дълготрайните взаимоотношения и постоянно са причина за пораждане на проблеми във връзката .

В наши дни разликата в желанието е водещата причина, заради която двойките прибягват до секс консултанти. А лечението е добър избор. Сексуалните терапевти са създали лъжливо елементарна, само че удивително ефикасна стратегия за разрешаване на разликите в желанието - двойките да договарят какъв брой постоянно биха желали да вършат секс, по-късно да извадят календарите си и да го възнамеряват авансово .

Разбира се, това не се приема добре от всички. Много хора имат мощни причини за половата периодичност. Затова и доста хора с по-ниско предпочитание се сблъскват с проблеми при планирането, като споделят: " Ами в случай че не съм в въодушевление? "

 Когато нещо в брака куца
Когато нещо в брака куца

Правете повече секс

Изследванията на Басън се концентрират единствено върху дамите, само че доста терапевти настояват, че към една трета от времето сътрудникът с по-ниско предпочитание е мъжът .

Въпреки това, половите терапевти упорстват любовниците с по-ниско предпочитание краткотрайно да отстранят подозренията си и да се опитат да възнамеряват няколко месеца. Обикновено първичното отвращение води до прелестно неочакван симптом, че графикът работи сносно. Секс графикът усъвършенства нещата от леглото, понижава възмущението и способства за по-щастлива връзка .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР