За повечето хора татуировките са напълно излишни и безсмислени. Но

...
За повечето хора татуировките са напълно излишни и безсмислени. Но
Коментари Харесай

И принцовете имат татуровки

За множеството хора татуировките са изцяло непотребни и безсмислени. Но не всички са на това мнение, тъй като тези, които се татуират (или най-малко по-голямата част от тях), влагат смисъл и символика в изображенията.

 Датското кралско семейство, кралица Маргрет II и каква е трацията по посрещането на Нова година
Колко дни датското кралско семейство посреща Нова година

Как се чества по кралски

Не е изненадващо, че всеки познава най-малко един човек с татуировка. Оказва се обаче, че и кралските наследници си падат по концепцията за мастило под кожата. Принц Фредерик , който е най-големият наследник на кралица Маргрет II и престолонаследник на трона, е един от тях.

Според New Idea, той има две татуировки, само че и двете са алегорично свързани с военната му подготовка. Първата е на акула и се намира на крайници в региона на прасеца.

 Снимка 400171

Другата се намира на рамото на принц Фредерик и значи " pingu ". Тя е и доказателство, че принцът е минал образованието си като водолаз в датската войска.

Публикация, споделена от Frederik Andrè Henri Christian (@frederikhrh) на Яну 11, 2019 в 1:28 PST

И това не е по никакъв начин елементарно, тъй като продължителността на курса е девет месеца. В началото претендентите са към 500, само че едвам една дузина остават до края. През тези месеци те минават курсове по гмуркане и рисково оцеляване посредством плуване.

 Датското кралско семейство, кралица Маргрет II, принц Фредерик, принцеса Мери и какъв брой дни са работили през 2018 година
Колко дни работят членовете на датското кралско семейство

Кралица Маргрет II е детронирана
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР