За повечето хора думите забавна професия са абсолютен оксиморон. Ако

...
За повечето хора думите забавна професия са абсолютен оксиморон. Ако
Коментари Харесай

9 страхотни професии, които дори не звучат като истински

За множеството хора думите " занимателна специалност " са безспорен оксиморон. Ако е занимателно, не би било работа, нали?

Или пък може би не. По света има и много нетрадиционни действия, които могат да бъдат доста приятни. От Insider ни показват някои от тях. Не се учудвайте - напълно действителни са и в действителност има хора, които ги правят и получават пари за това.

1. Дегустатор на сладолед. Според Forbes някои производители на сладкарски произведения на Запад заплащат на дегустаторите на новите си усети сладолед до 56 000 $ годишно.

2. Принцеса от филмите за " Дисни " в Дисниленд. Тези красиви дами обличат костюми на известни героини от приказки и по през целия ден се снимат с посетителите на тематичния парк. Заплатата им обаче не е изключително огромна за Съединени американски щати - към 30 000 $ годишно.



3. Професионална нимфа. Момичета, които плуват с красиви опашки в големи аквариуми на празненства или някакъв тип събития. Печелят по към 300 $ на час.

4. Професионална шаферка . Ако нямате задоволително шаферки, можете да си наемете една. Взимат сред 300 и 2000 $ за женитба.



5. Телевизионен мъртвец. Статистите в телевизионни престъпни сериали, които играят трупове, печелят по към 200 $ за уговорките си.

6. Участник в проучвания на съня. От вас се изисква просто да легнете и да поспите. В едно сходно прочуване да вземем за пример платили на участниците по 5000 $, с цел да се излежават в продължение на 80 дни.



7. Съставител на шансовете в китайските курабийки. Според Ehow.com тези чиновници прибират по към 40 000 $ годишно.

8. Дегустатор на здравна марихуана. Сравнително нова специалност, само че стартира да се постанова в избрани страни, където медицинският канабис е позволен.



9. Служител, който поддържа частни острови на богаташи и звезди. Все отново звездите не прекарват цялото си време на островите си и някои би трябвало да се грижи всичко там да е наред. Заплатата на подобен чиновник е към 120 000 $ годишно.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР