За повечето хора датата 15 септември извиква противоречиви чувства. Някои

...
За повечето хора датата 15 септември извиква противоречиви чувства. Някои
Коментари Харесай

Онлайн звездите на България и техният първи учебен ден

За множеството хора датата 15 септември извиква спорни усеща. Някои с трогване си спомнят по какъв начин за първи път са прекрачили учебния предел, а за други спомените са по-скоро неприятни. Разровихме се в предишното на някои от най-любимите родни онлайн звезди, герои в уеб сериалите „ Не по този начин, брат! “, „ Апартамент 404 “ и „ Следвай ме “, с цел да разберем какви са били те на първия си образователен ден и какви са спомените им от този ден.

Беатрис от „ Не по този начин, брат! “ – стилна и на първия образователен ден

Беатрис (Надя Петрова) няма доста мемоари от първия си образователен ден, само че както множеството деца прекрачва прага на класната стая дружно с майка си. По-интересното е, че е както постоянно Беа държи на своя жанр и това си проличава от тоалета й на фотографията.

Най-обичаният съквартирант - Бат‘Велко – учебният бунтовник

Най-колоритният жител на „ Апартамент 404 “, Бат‘Велко, в чийто облик сполучливо влиза репортерът Боби Касиков, стартира учебно заведение на 6 години и стартът се оказва много плевел.
 Боби
" Започнах първи клас на 6-годишна възраст. Бяхме в А клас. Другите деца ни се подиграваха тъй като ни караха (по наредба) да спим следобяд. Викаха ни " бебетата ". Един ден се сбих с 14 момчета от Г клас, поради един Митко, който беше пристигнал от София и всички му викаха " шопчето ". Той се разплака и аз им скочих. След този ден, нямах проблеми в учебно заведение...а, забравих да загатна и че нокаутирах същия този Митко в 7 клас с един удар. "

По всичко проличава, че Боби се е справил с учебните драми с „ един размах “. Какви ще ги свърши в новия сезон на „ Апартамент 404 “? Гледайте от 3 октомври във Vbox7.com.
 Велко
Любимата #KIFLA – EVA – ученичка за образец

Позната като певица и актриса, Ева Георгиева – Ева, обичаната „ кифла “ на всички онлайн консуматори, поради присъединяване си в пародийната поредност #KIFLA, е била ученичка за образец.

„ Първият образователен ден беше началото на най-незабравимото премеждие в моя живот- образованието! Аз съм може би най-щастливата и задоволената ученичка на света! Успях да сбъдна всичките си фантазии и в този момент не преставам още по-смело и положително напред. ️Благодарна съм на всички неповторими хора, които са били част от това незабравимо пътешестване, горда съм от обстоятелството, че с помощта на отличния си триумф, взимах стипендии, с които съумях сама да платя цялото си обучение до степен магистър и то с мечтаната ми компетентност - Поп и джаз пеене!Пожелавам триумф на всички сладурчета, въпреки всичко който учи ще сполучи. “
 Ева
От 3 октомври Ева ще ни залее с позитивизъм от „ Апартамент 404 “, тъй като тя ще бъде новият съквартирант, който ще дели един дом дружно с Велко, Ванеса и Стоян.

София от „ Следвай ме “ – другарството на първо място

На София от „ Следвай ме “ (в ролята Лина Роскин), явно й е било много елементарно в първи клас. Обградена от другари, за нея първият образователен ден е минал с лекост.

„ Помня, че бях спокойна, тъй като към този момент имах другари, с които се оказахме в един клас. Живеехме в прилежащи блокове с най-хубавата ми другарка и в един и същи блок с най-хубавия ми другар. Бях доста щастлива и разчувствана да стартира. Мама сподели, че от самото начало по пътя за учебно заведение съм я държала за ръка, само че сега, в който сме пристъпили прага и съм видяла приятелите си съм я пуснала и с усмивка съм поела сама към тях. “
 Лина
Не по този начин се развиват нещата в уеб тийн драмата „ Следвай ме “, която се завръща на 9 октомври във Vbox7.com. Там другарствата са постоянно на ръба, а в новия сезон чакаме още повече трагични обрати.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР