За потребителите, на които често им се налага да трият

...
За потребителите, на които често им се налага да трият
Коментари Харесай

Само VIVACOM ще предлага новия модел Alcatel 3X

За потребителите, на които постоянно им се постанова да трият старите си фотоси или приложения, с цел да освободят място за новите, идва Alcatel 3X, който ще се предлага само от VIVACOM измежду телекомите в България.

Новият уред разполага с цели 32 GB памет и слот за Micro SD карта до 128 GB. Така всеки ще може да се наслаждения на обичаните си игри, приложения и безбройни фотоси през обновеният 5.7 ” HD екран със съответствие 18:9.

Смартфонът е оборудван с Android 7.1, 1.3 GHz 4-ядрен процесор, 3 GB RAM, 3000 mAh батерия. А за ценителите на сигурността на устройството и наличието му, Alcatel 3X предлага лицево различаване и датчик за пръстов отпечатък, който може да бъде употребен както за отключване на екрана, по този начин и за обособените приложения.

13MP + 5 MP задна и 5 MP предна камера разрешават снимането на висококачествени фотоси и видеа. А новаторският дизайн с металически цвят и непрозрачен свършек ще приковат всички погледи. Alcatel 3X ще се предлага в 2 цвята – черен и златен. Телефонът е лек, съвременен и в същото време с това удобен.

Alcatel 3X е налично предложение единствено за 9.58 лв. на месец с проект Smart L+ от VIVACOM. Само до края на юли всички проекти от линията Smart включват спомагателни 100 000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост за всеки от първите три месеца на контракта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР