За постоянно в ареста остава подполковникът от НСО заради убийството

...
За постоянно в ареста остава подполковникът от НСО заради убийството
Коментари Харесай

Постоянен арест за служителя на НСО, организирал убийството на Марангозова

За непрекъснато в ареста остава подполковникът от НСО поради убийството на бизнес дамата Станка Марангозова. Това стана ясно от решението на Военно-апелативния съд в София, който през днешния ден трябваше да заседава поради случая.
Подполковник Борис Иванов е упрекнат за организирането на убийството на Марангозова, която е била поръчана от Иво Масларов. Масларов не е в страната и сега се търси. Пусната е и алена бюлетина на уеб страницата на полицейската организация Интерпол.

Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване. Иванов не участва на разглеждането на мярката и беше представляван от двама юристи.

Според прокуратурата основни са самопризнанията на Венцислав Пиров, упрекнат за помощник. Той показал, че Иванов е лицето, което е предложило да се извърши убийството, свързал ги е и с поръчителя Иво Масларов.

Според показанията на Пиров, подполковникът от НСО се е срещал с останалите от групата, с цел да ги осведоми за маршрутите, по които се движи Марангозова.

Обвиненият за помощник декларирал още, че незаконната група с началник Борис Иванов, неведнъж е продавала опиати.

Защитниците на Иванов опонираха, че Пиров е лице с " тежка затворническа кариера, което пробва да натопи заслужил офицер ".

Според юристите няма задоволително доказателства да бъде направено обосновано съмнение, че Иванов направил закононарушението, за което е упрекнат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР