За постигане на мир и стабилност, които да носят полза

...
За постигане на мир и стабилност, които да носят полза
Коментари Харесай

За постигане на мир и стабилност, които да носят полза на всички народи се обяви премиерът Борисов в Киев

За реализиране на мир и непоклатимост, които да носят изгода на всички нации се разгласи министър председателят Борисов в Киев, където е по покана на президента Петро Порошенко.
Украинският президент благодари за позицията на България в поддръжка на териториалната целокупност на станата, както и за отношението на държавното управление ни по тематики като визовите облекчения  и икономическите връзки са страните от Евросъюза. Порошенко уточни, че разчита на България и на българското председателство, по този начин както е сложило въпроса за Западните Бавлкани, да преглежда самодейността на Евросъюза за Източното партньорство.

Винаги сме били за мир, тъй като това е най-святото нещо, съобщи Бойко Борисов.  " Вълшебната дума е мир. Трябва да създадем всичко допустимо да спасим мира, тъй като виждате какъв брой е близко всичко до нас, какъв брой е нежно ".Борисов уточни, че изходът от рецесията в Украйна е спазването на Минските съглашения от всички страни и изрази очакване, че посредством договаряния това може да бъде реализирано.Борисов удостовери, че преглежда построяването на инфраструктура като опция за реализиране на непоклатимост,  стопански напредък и възстановяване на приходите.Украйна заема значимо място измежду външнополитическите цели на България. С вашата страна ни свързват другарски връзки, стъпили на историческата просвета, езиковата и района непосредственост сред нашите нации, уточни Бойко Борисов. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР