За последно Бионсе изнесе пълен концерт през 2018 г. Тогава

...
За последно Бионсе изнесе пълен концерт през 2018 г. Тогава
Коментари Харесай

Грандиозното завръщане на Бионсе

За последно Бионсе изнесе цялостен концерт през 2018 година Тогава тя и брачният партньор ѝ Джей Зи се появиха на събитието Global Citizen Festival: Mandela 100.

Оттогава обаче изминаха цели четири години и просто беше извънредно време да забележим певицата още веднъж във вихъра ѝ. И не щеш ли търпеливостта ни е възнаградена. С едночасов сет в новия Atlantis The Royal Resort в Дубай Бионсе направи грандиозното си завръщане на сцената.

Пред почитателите си тя извърши както емблематични шлагери, по този начин и по-нови песни, измежду които " Crazy in Love ", " Beautiful Liar ", " Naughty Girl ", " Freedom ", " Spirit " и " Be Alive ".

Изненада по време на специфичното събитие на Бионсе бе присъединението на щерка ѝ Блу Айви Картър (11 г.), с която дружно изпяха дуета " Brown Skin Girl ".

И в случай че този дует беше безусловно непредвиден, то не можем да кажем същото за присъстващите на концерта. Естествено, че измежду тях бяха и доста звезди. Кендъл Дженър, Ниа Лонг, Ребел Уилсън, както и Клои Бейли и Холи Бейли от дуото Chloe x Halle са измежду имената, за които се знае към този момент.

Както бихме и предположили, Бионсе бе ослепителна на сцената. Тя откри концерта, облечена в жълта рокля с корсет и пола с пера, направена по поръчка от Atelier Zuhra. След това тя се преоблече в друга рокля, още веднъж по поръчка - алено величие на Nicolas Jebran, формирано от прилепнало боди, украсено със златни бижута по торса и гърдите. Основната част бе допълнена от обемна пола, а определеният аксесоар бе също толкоз впечатляващ, колкото и тоалета.

За закриването на концерта си Бионсе се появи в прилепнала по тялото ѝ розова мини рокля с много видим сребрист акцент на гърдите. Визията ѝ бе приключена с розови ръкавици, украсени със скъпоценни камъни, написа People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР